Papatya_38 Kızlar yirmi bir hafta hamileyim detaylı ultrasona gittim sol böbreği 3 mm imiş doktor takıbe alalım vs dedi sizin kaçtı detaylıda kaç çıktı
Cennet-polat Papatya_38 bizim erkek bebek sol böbrek sağ böbreğe göre bı tık daha büyük ama doktorum takip ediyor ve korkulcak bişey olmadığıni söylüyor idrarını yapınca bebiş duzeliyormus bir cogunda
marysmom Papatya_38 ilk hamileliğimde kızımın 3 ya da 4 mm çıkmıştı sınır 5 ti . Takip edildi doğuma kadar doğumdan sonra da ultrason çekildi bir sıkıntı çıkmadı çok şükür. Hamilelikte olabiliyor malesef . Sadece takibi yapılıyor geçmiş olsun size de . Geçer merak etmeyin
Atesmom Papatya_38 genelde erkeklerde olan bi durum gebeliğin ilerleyen haftalarında yada doğduktan sonra düzeliyor sıkıntı yapma
Cennet-polat Papatya_38 Evet şuan 26haftalim biri 6.1 biride 7galiba ama çok sorun değil dedi detaylida da aynısını söyledi doğunca geçmezse eğer 1.2aylik olunca bı ultroson cektirirsin dedi.
MKrasnic Talyaninannesi Cennet-polat bizde de aynı durum var 21. Haftada biri 5, biri 4.6 mmdi . 35. Haftada ikisi de 7 mm çıktı. Genelde erkek bebeklerde görülüyormuş bize de doktorum endişelenecek bir durum yok dedi. Sağlıkla gelsinler inşallah 🤲🏻
Talyaninannesi Bende de öyle 4 mm diğeri 5 mm çıktı. Doktor bana sınır 4 mm demişti. Beni de takibe aldı. 30. Haftada tekrar gidicem düzelebilirmiş. Düzelmezse doğumdan sonra 3. Gün ürolog görücekmiş. Korkulacak bir şey değil dedi doktor.