Dilarayatkin İyi akşamlar hanımlar nakışlı hastane çıkışı yaptırmak istiyorum en uygun fiyatlı hangi sitede yaptırabilirim önerisi olan varmı
bebisini-bekliyor Dilarayatkin ZeynocaNakış ta guzel ve uygun canım tulum yaptırdım uygun geldi bana hastane cıkısı ne kadardır bılmıyorm
Birtane2307 Dilarayatkin stilimsensinn instagram sayfasi 3lu set(tulum sapka eldiven) 50 tl 10lu set 150 tl ben ordan alicam
harece Dilarayatkin Nakisli takimlardan 175 tl ye yaptırdım. Kargom yolda fotoğraflarını gördüm güzel olmuş.
01-adana Dilarayatkin damla dızayn dan sipariş verdim bende kampanyalı tulum eldıven yastık kapı susu 150 TL hastane çıkısını isimli düşünmüyorum ben o yüzden bu şekil tercıh ettım
Dilarayatkin bebisini-bekliyor ya bende 3lü set bide battaniye yaptırmak istiyorum tulumu ne kadar yaptırdın canım
Nurdan5434 Genel olarak 200 TL civarı 10 lu takımlar , bende stilimsensin sayfasından sipariş verdim biraz daha uygun geldi
bebisini-bekliyor Dilarayatkin ben renkli degil de sade güpür lü istiyordum bunu yaptırdım [url=https://www.hizliresim.com/pa76c3k][img]https://i.hizliresim.com/pa76c3k.jpg[/img][/url] 65 TL idi 10 TL de kargo vardı şuan ne kadardır bılmıyorm😊
Dilarayatkin Melisss07 merhabalar bende kokoş tokalar sayfasında yaptırmak için ödeme yaptım dün ama benden bilgilerimi adres falan almadılar sıraya koyduk sıranız gelince bilgilerinizi alacağız dediler 10temmuza kadar sürermiş böylemi işliyor sistemleri sizedemi öyle yaptılar tedirgin oldum açıkçası
Melisss07 Dilarayatkin evet benim sıram 1 ay sonra geldi çok yoğun çalışıyorlar oyuzden erken yaptırdım 🥰
Skrye Dilarayatkin tasarimfeyza canim benim bende orda yaptırdım kumaşı işçiliği efsane şüphesiz tavsiye ediyorum 10 lü set 200 tl falan
Dilarayatkin Melisss07 ay teşekkür ederim bende o kadar geç deyince ödemeyide yaptım bi an tedirgin oldum acaba unutulurmu diyede sağolun içimi rahatlattınız🥰 1 ay sonra sıra geldi peki sıranız gelince hemen hazır oluyormu sipariş verip ödemeyi yaptıktan sonra ne kadar sürede elinizde oldu
Melisss07 Dilarayatkin 8 Nisan’da ödemesini yaptım 3 Mayıs ta siparişi oluşturdular 17 -20 Mayıs arası kargom geldi 17 günlük yasak vardı ondan biraz geç kaldı 😊