Tusemefe8134 Bayanlar.bu hapin yan etkilerini okudum.ishal yapiyor.kullanipta ishal.olan varmi bn 15 20 gundur gecmeyen ishalim varr. Sizde olemisiniz?
mucizem09_ Tusemefe8134 ben kullaniyorum canim hatirladigim bi iki gun olduama oyle asiri degil decavitmi ferrummu bilmiyirum suan bi etkisi yok cok sukur
gulin-35 Tusemefe8134 keske bende ıshal olabılsem kabızlık yaptı bende bı doktorunuza sorun uzun olmus baya
Minnosanne_2204 Tusemefe8134 bazen ishal.bazende kabız gidiyor benim we siyah çıkıyorum genelde 🤷🏼♀️
Merinosunannesii Tusemefe8134 bende de tam tersi kabızlık olmuştu birde afedersin dışkının rengi değişmişti cok koyuydu hep bırakana kadar
Nilaylks Tusemefe8134 bende de oldu ilacı değiştirdik o da yaptı bir kaç gün içmedim muz patates haşlaması yedim tekrar içmeye başladım ama sürekli bir karın ağrısı ishal durumu yaşıyorum bol su içiyorum patates haşlaması muz yiyorum Ama mutlaka doktorunuza danışın geçmiş olsjn
Tusemefe8134 Nilaylks tesekkur.edrrm gelcek.cuma.randewum var bakalm.biktim.karin agrisi wc gitmekden