dilanturkeliii Devlet hastanelerinde perinatoloji bölümüne nasıl randevu alınıyo o bölüme direk randevu yok çünkü ya yardım edin lütfen
Sumus dilanturkeliii çok zor valla haftalarca uğraştım alamadım eşimin arkadaşının arkadaşı ayarladı çarşamba gününe çok şükür
dilanturkeliii Sumus keşke benimde tanıdığım biri olsaydı yok siz hangi şehirden hangi hastaneden aldınız acaba
dilanturkeliii Sumus bana yakın perinatoloji ye nasıl randevu alınıyor önce gebe polikliniği nemi gitmek gerekiyo öğrenebilirmisiniz acaba çünkü ben salı günü için gebe polikliniği ne randevu aldım çapa dan
2melekannesi_ dilanturkeliii önce kadın doğuma gidiyorsunuz onlar kayıt açıyor o şekilde perinatolojiden randevu alabilirsiniz çok zor düşer ama 2 hafta önceden takip edin bulunmuyor çünkü
Sumus dilanturkeliii ilk başta kadın doğuma gitmen lazım o doktorun sana yeşil alan açması gerekiyor yoksa alamazsın randevu hep kadın doğuma gitmek zorunda kalırsın ben kaç kere ilk başta kadın doğuma gittim en sonunda açtılar yeşil alan o şekilde
Sumus dilanturkeliii siz belirtin doktora ısrarla ben perinatoloji bölümüne gitmem Lazım ama sürekli beni kadın doğuma yonlendiriyorlar sadece kadın doğumla kalıyorum diyin bana yeşil alan açın diye söyle
Skryszn dilanturkeliii Devletten doktor Yeşil alan açması lazım sonra randevu almanız lazım 3 gün önce gittim devlettekine bende