Nazlican1994 Anneler merhaba 🌸 Tam 21 haftalıkken doktora gittiğimde bebeğin kilosunu 416 gramdı. Normal mi acaba ? Sizin bebişlerinizin kilosu nasıl 🥰
Bulutsevdasi Nazlican1994 aynen normal bende 22 haftada gittiğimde 460 Gr di. O yüzden normal sizinde
Nundiyebiri Bana az gibi geldi ama inan kendimkini hatırlamıyorum o haftalarda Şimdi 28 haftalık 1257 kilo 41 cm
Bsrap Bende 20 haftalikken gittim 380 gramdi bence gayet normal zaten baska bi uygulamada hafta hafta bebek kilosu yaziyor dogru orantili ilerliyor😊
Bsrap Nazlican1994 uygulamanin adi Hamilelik+ canim haftani yazip ayarladiginda ekranda bebek beliricek ona tikla kilo boy durumu yaziyor😊🌸
Nundiyebiri Nazlican1994 amin canım rabbim sizinde çocugunuzu sağ sağlim kucagınıza almayı nasip etsin
Zeynep1111 Nazlican1994 33. Haftamdayım dün kontrole gittim 2500 gram olmuş 16 gün önden gidiyormuş tosbiğim😊
Nazlican1994 Zeynep1111 oyyy maşallaahhhh Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😍♥️
Zelsonr Nazlican1994 Bende bugün detaylı yaptırdım 20+5 haftalığım 400 Gr mış canım🤭💜 İyidir diye düşünüyorum bişi olsa söylerdi sanırım
Nazlican1994 Zelsonr benimde pazartesi günü detaylı kontrolüm var Allahım sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin 😍 yüzünü görebildiniz mi acaba 😇
Zelsonr Nazlican1994 Amin inşallah sizin de hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ❤️🤲 Evet canım videoya aldım. Siyah beyazdı ama bana benziyordu sanırım yani öyle görünüyor da tabi doğunca görücez 😂😂🤭