kbr_93 Herkese selam en iyi çatlak kremi önerileri nedir?İkinci kere hamile olanlar daha tecrübelidir diye öncelik sizin lütfen deneyimlerinizi paylaşın..teşekkürler
Susamtanem2 kbr_93 2. Hamileyim ilkinde hiç bişey kullanmadım bunda da kullanmayı düşünmüyorum hiç çatlağim olmadı annemde de olmamış sanırım genetik birde çok kg almadım belki ondan bilmiyorum eğer çatlayacaksaniz her türlü catlarsiniz diye biliyorum
Merlival kbr_93 ilkinde Eyüp Sabri tuncerin zeytinyağlı kremini kullanmıştım son aylarda bebek yağı.. 20.haftadan itibaren aralıksız sürdüm şülür çatlak olmadı.. şimdi 12.haftamda başladım yine aynı nemlendirici ile.. bence yeterli oluyor
kbr_93 Susamtanem2 çatlama yok şuan zaten evlenmeden öncede vardı olaki bir durum için doktor önerdi bende düşünüyodum zaten bakalım teşekkürler 🙏
Susamtanem2 kbr_93 Kilo alıp vermede de oluyor diye biliyorum önceden varsa son haftalar yine olabilir bol bol su tuketmek bence vücudu içten de beslemek gerek kızımda zeytinyağı da çok tükettim belkicildim o yüzden kurumadi
ElifAkaln Evet anne faktörü çok önemli. Annende varsa genelde sende de oluyor. En pahalı kremleri kullananları gördüm çatlayacaksa çatlıyor. Çatlamayacaksa zeytinyağı bile sürseniz yetiyor. Çok para vermeyin derim
kbr_93 ElifAkaln sormak aklıma gelmedi 😂sorayım bende çok para vermek istemiyorum yalan söylemiyim çünkü çok gereksiz geliyo zaytinde bademde aynu işi görüyo günahtır