Nazmiyekndmr cigdemtureli Pazartesi soracam zaten yeğeni de gidecekmiş mecbur alıp gidecek evde baktıracak benim annem ona ve bana bakamaz
okuyor Anneniz sizin odanızda sizinle yatsın. Eşiniz de kendine yatacak yer bulsun. Düzeni bozulunca anlar belki sizi. Annesine acil şifa dilerim.
Asil_Egem Nazmiyekndmr kemoterapi de değil ama radyoloji de aldıkları bir tedavi sistemi var canım radyasyondan dolayı çok yaklaşılmaması lazım ama kemoterapi de sıkıntı olacağını sanmıyorum
Goncaduru Nazmiyekndmr bebeklerde değilde kemoterapi alan hastaların aşı olmuş bebeklerden enfeksiyon kaptigini söylemişti Hacettepe de eğitim hemşiresi.. o yüzden bebek enfeksiyon kapmiyor ama kanser hastası bebeklerden kapabilir.. dikkatli olun
ZZeyynePP Nazmiyekndmr bebeğin için sıkıntı olurmu bilmem doktoruna danış ama hasta o dönemde çok hassas bağışıklığı düşük ve enfeksiyona hazır oluyor benim oğlum 9 aylıktı k.validem kemoterapi görüyordu bende de kaldı bende kaldım senin tercihin
Minikannebsr Nazmiyekndmr yaa bahane üretmenize ne gerek var eşinize söylesin bebeğe mi bakayım annenlere mi bakayım diye zaten benim bakıma ihtiyacım olacak kim yardım edecek bana deyin. Bence açık sözlü olmakta fayda var bir bahane aramayın içinizden geçeni söyleyin yani
Aleshiii Nazmiyekndmr ozaman kibarca teşekkür edin biz annemle plan yaptık senin durumun hiç müsait değil deyin
Hazal_hazar Nazmiyekndmr odalari ayri tutun izalasyon gibi bol yogurt yesin kemoterapi goren kisi radyosyon zararini azaltiyor ev yordu
Mlsa2530 Nazmiyekndmr Bebeğiniz 34 haftalık olacağı için küvez ihtiyacı olabilir bebek ilk hafta evde sizinle olmasa bile sizin yine de yardıma ihtiyacınız olacaktır o kadar insan varken zor olur sizin içinde, kayınvalidenize de Allah şifa versin🤲
NurBusee Nazmiyekndmr bende 3 gün gebe ve çocuklara yaklasmamasi gerektiğini biliyorum aşırı radyasyon yaydığı için
vogue Nazmiyekndmr geçmiş olsun, dayım öyle bi süreç atlatmıştı kemoterapi alırken yanına bebek, küçük çocuk girmesi yasaktı. Çocuklar aşılı oldukları için taşıyıcı gibi olabiliyormuş. Hasta içim sakıncalıydı.
cigdemtureli DerinsMomm biliyorum canım ilaç tedavisi radyasyon değil ama bu ilacı alırkende Bi rasyasyona maruz kalıyorlar.. Vucuttan atılım süreci var birde bunun dışkı, ter VS gibi.. Kıyafetlerine kadar geçiyor yani.. İki tarafında riske atılmaması açısından ayrı olmaları doğru olan sonuçta kemo alan kişi daha çabuk hastalık kapabilir bebeklerde aşırı hassas… Bu kadın yeni doğum yapıp hastanede kalacak.
DerinsMomm Gizem957 Gözünaydın senınle öteki hesabımdan yazısıyorduk bende de protein kacsgı var.Kacıncı haftamda dogum yaptın.Nasıl bebegin?