1212 31 haftamdayım kızlar sağ göğsümde süt geliyor normal mi şimdiden gelmesi harhangi bir sorun olur mu sizce aranızda bu durumu yaşıyan varmı varsa neler yaptınız bana bilgi verirsiniz çok sevinirim şimdiden teşekürler 😊😊
mavi2021 1212 evet normal canım ama sakın dokunma erken doğuma neden oluyor . Bıde o ılk süt bebek ıcın çok onemlı
psychologist 1212 ben 28haftalığım benimde geliyor damla şeklinde ıslanıyor tshirt 🤷🏼♀️ Yapacak bir şey yok diye biliyorum sadece ellememek gerek
Yaprakdokumusever 1212 elledim fakat erken doğum olmuyo keşke olsa şimdi günler yaklaştı hiçte öyle ellemekle falan doğmuyo 😂 ilk sütler önemli aslında sağıp saklasammı diye bi düşünüyorum boş boş akıyo çünkü
Eylulunannesi-2 1212 bende ikisinden de gelyor cnm aslında suan buna süt diyemem. Ama taktgm sütyen leri leke edyor. Sıvı gibi bişey. Doktora danstm suam olusyor dedi olabldgnce az dokunucakms. Kendi kendne olusackms
1212 Yaprakdokumusever 😂 ay bilmiyorum ki kimsede sakla valan demedi eğer devam ederse öyle olucak mecbur
hanimhanimcik Rukam_1421 göğüs ucum belli ama çok küçük inşallah sütüm gelir emziren annelere bakıyorum hep kocaman acaba sonradan mı büyüyor diyorum 🤣
Rukam_1421 hanimhanimcik Aynen hepsininki büyük bende merak ediyorum bazılarının ki içe dönük olabiliyormuş göğüsleri
hanimhanimcik Rukam_1421 meme ucu içerde kalınca hiç gözükmemesi lazım değil mi? bende öyle bir sorun koy sadece nokta kadar🤣