Defnesii Benim suyumda biraz azalma olmuş. Günlük 1,5 litre su içiyordum doktorum az dedi. Sizleri merak ettim?
Cilekkz-22 Defnesii hesaplamıyorum ama günlük yine 2 3 litre olabilir gündüzleri aklıma pek gelmiyor su gece uyku aralarında çok içiyorum başucumda olduğu için gözüm düşüyo 😄😄😄
Fatma_d Defnesii Minimum 3.5 litre. Enfeksiyon ve mantar oluşumunu azaltıyor diye içmeye çalışıyorum ama içme isteğim de var, kanamıyorum suya.
Nundiyebiri Defnesii daha yataktan çıkmadan yarım litre içiyorum gün içerisinde toplamda 5 e yakın su içiyorum galiba 🤦
miniginannesi9 Normalde 2,5 litre iciyordum, ama bı haftadır hiç icesim gelmiyor ya 1.5 litre anca iciyorumdur
Nejlavrl Nundiyebiri tuvaletten gelebiliyormusunuz🤣😂2 bucuk litre ictigim halde ben gunduz hep tuvaletteyim disari cikmiyorum asla tuvaletim gelecek diye
Suleasyaa 25 kg 1 litre olacak şekilde su içilmesi gerekiyor. Yani 50 kg biri 2 litre su icmeli .Dünya Sağlık örgütü nün önerisi imiş .Bende o şekilde içiyorum
Defnesii Suleasyaa yanlış anlamadıysam 2 litre içiyorsun. Suyunda azalma veya miktarı için bişey diyor mu doktor
Haytemiz Defnesii evet. Bir tanıdığım var hiç su içme alışkanlığı yok aklına geldikçe su suyu bebeği gayet iyi. Altı aylık hamile🤷🏻♀️😆
minikbirkiz Defnesii ben 1 lt bile içmiyorum. Bugün doktorum suyu normal dedi 25 haftalığım. Bebeğin suyunun içtiğin suyla bir alakası yok demişti daha önce sorduğumda.
karanfilll Defnesii ben 1.buçuk içiyordum hep. Hamileliğimin ortalalarında 6-7 ay civarlarında suyum fazla çıktı. Şekerden olabilir dedi şekerim çıkmadı.5-6 hafta sonra suyum düzeldi. Hala aynı içiyorum. İçilen su ile alakalı değil bence suyun azlığı yada çokluğu.
Suleasyaa Defnesii 2 litre içmiyorum tabiki 80 kg mım 4 litreye yakın şu içiyorum. Cok şükür doktorumuz suyu hakkında hep güzel şeyler söyledi . Suyu az olan arkadaşıma havuç suyu içmesini önermişti ama 15 gün gibi bir sürede suyu artti
Zelihaoncl Defnesii bende az içiyorum suyla aram pek yok zorla ıcmıyorım mecbur 😅 Bi sorun yok ama sukur suyum ıyı
Pelinbyrktrlr Defnesii 750ml tupperware su şişeleri varya onunla sabah ile öğle arası 1 şişe, öğleden sonra 2 şişe, akşam yemeğinden yatana kadar da 1 şişe içiyorum genelde
whitedream Defnesii bende en fazla 1 litre. içtiğim anda 10 dk sonra tuvalete çıkarım nasıl alışkanlık kazancam bilmem🙄