eminerol Gulfidan49 geçen haftalarda hissetmiyordum bu haftalarda güzel maşallah bakalim az kaldı doktorumuz 15 haziran dedi bize
Adar2 34+2 heyecan yok korku çok var bel ve kasık ağrılarım oluyor gelecekmiş gibi hisediyorum sürekli 🤗
Zabite Adar2 34+3 bende cok korkuyorum öyle sancim oluyoki öylebil doğuruyorum belimden ağri tutub karnima vuruyor
Sedagmlksz Hatice4446 evet hatta sağ kaburgam bazen ağrıyor sanırım bastırıyo bebeişim oraya zaten aynada bakınca rahim üst sınırı tam orda görünüyo bühüdüğü için nefesim kesilşyo bazen😄
Sermec27 tugbadenizz1 34+1 olduk son 29 kaldı inşallah 38+2 de sezeryan olacagım heyecan korku stres bilmiyorum hayırlsıyla kucagımıza alsaydık Allahın izniyle 🤲 🥰
Mumin 34+2 gün gün daha çoook şisiyorum yemek yemem fazlalaştı 😁 çok şükür ağrım sızım yok ama. kendimi bile taşımakta zorlanıyorum
cnnceylan Bizde 34+3 üz kızlar dönerken zorlanıyorum bide nedense çok iştahlı değilim ben ya olmam gerekiyor mu acaba 😂😂
23101991 tugbadenizz1 34+0 tabii hem de nasıl heyecanlıyım.😊 haftaya ilk nst ye giricem. Sizler girdiniz mi, yada ne zaman gireceksiniz?
Adar2 @Zabite Alah yardımcımız olsun şimdiden zorluyorlar bizi bebişler kasılmalar çok oluyor bende haftaya kontrolüm var bakalım neolcak