Melekannesi27 Bebegımınnbeynınde kıs oldgu soylendı tek tarafta iki gundr cok üzgünüm gecen var mı ve Baska doktora gıtmelımıyım?
Gkc92 Melekannesi27 çoğu zaman ileriki haftalarda gidiyor diye biliyorum ama tabi erken haftalarda öğrenildiğinde ama bebeğe bir zararı yok kendinizi yıpratıp üzülmeyin daha çok etkilenmesin bebeğiniz
Baharmm16 Melekannesi27 kaçıncı haftadasınız bilmiyorum ama 26 27 hafta da eser kalmıyor doktor arkadaşımda oldu 27 hafta da bişeyi kalmaz dedi gönlünüzü ferah tutun
-Cansu- Melekannesi27 canım bizim 22 haftada detaylıda çıktı sol beyinde 2 tane kist doktor geçiypr dedi ama ben yine de korktum Allaha şükür şuan 28+1 geçti geçiypr içini ferah tut korkma 🤗
Melekannesi27 -Cansu- benim ultrsynda cıktı 20.haftmdym renkli ultrsyna pazartesi gtsem olurmu yada Baska doktra
-Cansu- Melekannesi27 bence detaylıyı mutlaka git canım organ taraması fln yapıyorlar önemli kist tek başına bişi ifade etmiyor. Kist için canını sıkma
Tgbagzem Melekannesi27 benim ultrason da çıkmıştı her iki tarafta çıkmıştı kist 2 hafta sonra detaylıya girmiştik geçmişti çok şükür