Miranannesi Bir türlü bulamadim gezmedigim yer kalmadi kızlar esenler de nerede bulabilirim sezeryan oldum 5. Günüm 3 gündür ariyorum bebegim yogun bakımda dikişlerim şişti dolaşmaktan artık ya bir yerde buldum 800 tl diyor şaka gibi
Burcuscl Miranannesi internetten sipariş verseniz aslında çok hızlı geliyor bi de istanbuldaymışsınız iki güne gelir bence çok acil ihtiyacınız varsa internetten alabilirsiniz Amazon Ya da trendyolda vardı
Girlsmomm Miranannesi dolaptan bakın 2. El uygun fiyatlı oluyor ben indirimdeyken aldım internetten 450 liraydı internetten biraz daha uygun olabilir
Susam1 Miranannesi elektrikli alma sende baktın olmuyor Manuel var ben onu kullandım kullanıyorum baya işime yaradı wee baby’nin eczaneden aldım 100 liraydı
Miranannesi Dnwtr kredi kartı falan kullanmiyorum yoksa netten alacağım cok gezdim yoruldum artık ama bebegim süt bekledigi icin kendimi kötü hissediyorum
tugbakaragul Miranannesi maaş kartınız mutlaka vardır, maaş kartıyla da alabilirsiniz. Yormayın gezerek kendinizi 🥺
Miranannesi Susam1 aldim manuel var ondan gelmiyor dedim doktoruma elektrikli al dedi daha iyi çekiyormuş
Kemalinannesi Miranannesi ben izmirde A101 den kiwi almıştım deposunda vardı 1 tane kalmıştı şansıma oralarda varmıdır bilmiyorum. Kalmışmıdır acaba sorun siterseniz
Susam1 Miranannesi Allah Allah benim çok iyiydi ya baya baya işime yarıyor ama her gün 3 4 kere sağman lazım canım ben hastanede oldugum süre zarfında hep sağdım sütüm geliyordu eve geldim çocuk emmeyince bende pes ettim gibi mama veriyorum 1 kere falan sağıyorum bugün dedim yine sağayım iyice ama süt o şekilde gelmedi sürekli sağmak lazm yani
Miranannesi canserko evet ama geç gelir diye de korkuyorum salı gününe kadar anne sütü istediler sarılık varmış diye