Edibeda Merhaba hanımlar ben şuan 10 haftalığım 2 haft sonra randevum var özel hastaneye gidiyorum 12. Haftada cinsiyet belli olur mu siz kaçıncı haftada öğrendiniz
ktnzehra49 Edibeda özelde 14 haftada öğrendim kızımı şimdi 6 haftalık hamileyim henüz kontrole gitmedim gittiğim zaman öğrenmeyi temenni ediyorum
Glbhr-97 Edibeda tahmin söylüyorlar ama garanti değil 12. Haftada arkadaşıma erkek dediler sonra kız çıktı mesela
EymenEfeninannesi Ben devlet hastanesine 15. Haftada söyledim 16. Haftadan sonra bakıyoruz dediler 16. Haftada özele gidip öğrendin özele gideceksen büyük ihtimal bi tahminde bulunur sana
ktnzehra49 Edibeda bu ara gitmeyi düşünmüyorum kızım rahatsız o iyileşene kadar gitmiycem yani bi 10 haftayı geçer herhalde ben gidene kadar
Fidoss Edibeda bana özel 12. Haftada söyledi ama devlet maalesef çok geç görüyor cinsiyeti 12. Haftamda gördüğüm cinsiyete devletr 21. Haftamda gittiğimde daha görememişti
Berra71 Edibeda inşllah canım bana erkek dedi ama kesin değil çıkığı var dedi bakalım bende bir iki ay tekrar gidecem kesinse öyle olacam kıyafet