Aselliya Hanımlar yarın sezeryanla doğuma gireceğim inşallah doktorum iki çeşit sezeryan var dedi spinal biliyorum da diğerini bilmiyorum sizce hangisini olayım aralarında ki farkı bilen var mı acaba?
PurpleTail Aselliya kağan kocatepenin videosu var youtubeda detaylıca aradaki farkı anlatıyor izleyin isterseniz.
Girlsmomm Aselliya ben onu bugün konuştum dr umla ben spinal yapıyorum sezeryanı diğer türlü enfeksiyon olabilir demişti sadece normal doğumda epidurali öneriyorum dedi hem sezeryanda spinalde ekstra ücret alınmıyor daha iyi
Hayalhira Aselliya spinal ol ben 2 gebeliğimdede zorunlu genel oldum ayılması çok zor ama spinal olan arkadaşlarım var hepsi çok rahat geçirdi rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin evladını🤲🏻
SenaKoputan Epiduraldir heralde. Ya da genel anestezi ile olacaksındır. Tam uyutma yani. Hayırlısı olsun
Emine-Kaya Belden iğne ol 5 saat belden aşağın uyuşmuş oluyor bebeği de doğduğu gibi görüyorsun ayılma derdi olmuyor TM bayılmada ağrılı uyanıyorsun
anneadayi-34 Büyük ihtmalle genelle spinaldir ondan bahsetmiştir cnm genel zaten tamamen uyutuluyosun digeride spinal belden aşağı uyuşturuluyo bende spinal tercih ettim inşallah 21 haziranda benimkide
Aselliya Busramehmet kaç haftalıksınız benim arkadaşımda tam benle beraber hamileydi ama ikiz oldukları için iki hafta erken aldılar
Girlsmomm Aselliya benim tüp bebek olduğu için Dr çok beklemek istemiyor 39 haftaya kadar bekleyelim gelirse normal yaparız dedi ben normal istiyorum gelmezse de sezeryan olacak öyle anlaştık Dr umla riske atmak da istemiyorum çok uğraştık
cigerpare Girlsmomm aaa bana öyle dedi. Bir de genel anestezi önerdi. Ben de spinal olup bebeğin doğduğu anı görmek istiyordum napsam bilmiyorum
Girlsmomm cigerpare bilmiyorum ki hastaneyle mi alakalı acaba bugün daha sordum Dr a burdan Bi çok kişi de aynı şeyi söylemişti