Öncelikle isteyen herkese nasip etsin rabbim evlat sahibi olmayı .. zorlu bir gebelik sürecim oldu bebeğimin hareketlerini çok geç hissettim ve 10 günde bir şeklinde hissediyorum bütün testleri yaptırmama rağmen ortada bir sorun yoktu ve gebelik belirtileri de yaşamadım 31 haftada sadece bir baş ağırısı sebebiyle gebelik zehirlenmesi olduğumu öğrendim seyhan başkent doktorları & Adana yeni şehir hastanesinde doktorlar dahil hepsi bebeğin erken alınması gerektiğini söylediler ama takibimi yapan doktorum Ortadoğu hastanesi hicran giriş’ti Hakan Kalaycı’ya da gönderen ve detaylı ultrason içinde Ebru Tarıma yönlendirmişti beni kesinlikle dediğim dedik bir doktor değil her zaman başka doktora danışabilirsiniz diyip teşvik etti içimi ferahlattı bu süreçte çok hastanede yattım tansiyon yükselmesi sebebiyle herkesin erken almak istemesine rağmen hicran hanım buna gerek olmadığı atlayabileceğimi söyledi sürekli aradığım her saatte ulaşabildim kendisine , benim dönüş yapmadığım veya hastanede olmadığım süreçte sürekli arayıp durumumu sordu asla başından savmadı ben çok panikleyip üst üstte gitmeme rağmen bir gün ters karşılamadı açıkladı anlattı içimi çok ferahlattı her kontrolde eşimi de aldı onunla sorularına yanıt verdi tek sorunumuz aşırı ama aşırı yoğun olmasıydı randevu saattinden geç giriyorduk ama doktorum o kadar bilgili ki asla sorun etmedik lütfen sizde giderseniz anlayış gösterin gerçekten anlayacaksınız çok yoğun .. tam 36+6 bekletti bebeği herkesin 32 haftada almazsak seni de bebeğide kaybederiz demesine rağmen daha bekleyecektik ki suyumun normalden hızlı azaldığını fark edince bayramın 2 günü 25 dakika içinde ameliyata alınmıştım nasıl o kadar çabuk geldi hazırlandı hiç bir fikrim yok .. özel gün demedi izinliyim demedi ve geldi iki gün öncesinde yatış yapılıp ciğer geliştirici iğne vurulmuştu yeni doğan ameliyathanede beklettiğini söyledi ameliyattan önce bütün ameliyathane ekibi Güler yüzle şarkı eşliğinde hazırlandı ameliyat sırasında benimle konuşmaya devam etti sürekli durumumu soruyorlardı biraz sancılı bir ameliyat oldu ama bebeğim küveze dahi girmedi size nasıl anlatabilirim bilmiyorum gerçekten genç bir anne olarak en önemlisi güvendi ben doktoruma çok güvendim önce Allah’ın sonra onun sayesinde sağlıklı bir bebeğim oldu hala takibimi yapıyor ameliyattan sonra çıkış yapana kadar sürekli ultrason baktı iç kanama riskine karşı bütün değerlerime bakıp taburcu etti gerçekten çok çok memnun kaldım 3.400 TL sezeryan paket ücreti verdik oda tahliller bebeğin ilk kontrolü dahil bir şekilde gerçekten oda çok güzeldi ilgileri çok güzeldi yanımda Annem ve eşim kaldı abim ve babamda gelebildi gerçekten ne kadar teşekkür edersem az umarım size de fikir olur gerçekten doktor başka doktorcuk başka bu dönemlerde gebelik sürecinde destek olan doktor çok önemli umarım sizlerde kucağınıza alırsınız sağlıklı bir şekilde memnuniyetimi dile getirmek istedim inşallah yardımcı olurum okuyan birine araştıran birine herkese iyi akşamlar 🙏🏻