Hnfth Seydahmet daha 3.günümüz temizlk faln ev temizliği diyorsanız ben bişe yapmıyorum tuvaletime kalkıyorum bide geziniyorum evin içinde bide bebeğimi emziriyorum biraz zorlanıyorum dikişlerim ağrıyor
Seydahmet Hnfth onlar da geçer inşallah kısa zamanda. Hamilelik boyunca yapabildiniz mi peki temizliği
Minanin_Annesi Hnfth Güle güle büyütün 😊 ben de sizin gibi en başından beri normal istedim sezeryan dan korktum ama çatım cok dar bebis kilolu çok korkuyorum ama kimseye de belli etmiyorum 😒
Pamuk0202 Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin gayet güzel anlatmışsınız hiç uzun gelmedi bana evladınızla hayırlı ömürler dilerim 😍
RfBasturk Rabbim hayırlı evlat eylesin inşAllah herkese kolaylıkla sağlıkla kurtulup bebişleri kucağa almak nasip olur 😍😍😍
Handemre Hnfth canım hayırlı olsun gözün aydın sağlıkla büyüt Bebişini inşallah😍 yalnız ben okuyunca biraz tedirgin oldum çünkü bende spinial olucam kısmetse bebeğim ters olduğu için dikiş yapılırken hissettinmi yani canım acıdı demişsin 🤦🏻♀️ Bide karnına bastırırken yine canınmı yandı korkmaya başladım 😥
NaileAgayeva Hnfth ben her dogum hikayelerini okudugumda agliyorum,Icinde ben olmakla tum hamisler Allahin izniyle kuzularina kavussunlar insaAllah,Allah sizede yavrunuzada saglik ve huzur versin hayirli evlat olsun insaAllah.