PapatyaAnne_ Bebek arabalarını almış anneler 🤗 tavsiyelerinizi bekliyorum. 1250₺ ye kadar olan memnun kaldığınız tavsiye ettiğiniz bebek arabası modellerini bekliyorum şimdiden teşekkür ederim 🤗💐
Omerhatice PapatyaAnne_ ben e bebeğin babplus canyon markasını aldım o zaman 850 tl idi şimdi 1250 tl olmuş 2 buçuk sene oldu oğlumda almıştım çok memnunum hala sapasağlam duruyor nasipse kizimdada kullanicam inşallah ☺
dereninannesi38 PapatyaAnne_ sunny baby vista aldık puset ve bebek arabası 1500 TL idi takip ederseniz internette indirime girdiği zamanlar oluyor 🌸
Kocakacikgoz Omerhatice bende canyon aldım kullananlarda memnunn kalmışlar inşallah öyledir henüz kullanmadım
Nil__k Baby care titan safe aldık biz 1100e indirimdeyken.ablam kullanıyor o memnun olunca aldık biz de
Omerhatice PapatyaAnne_ 36 kiloya kadar diyor canim üstünde 6 7 ye kadar kullanır Poşetleri zaten hepsi aynı 1 yasa kadar falan ama diğer kısmı 36 kiloya kadar 🤗
Sbhtzmn Bdh6445 benim için uygun fiyatlı ,görüşünü çok kibar , göründüğü gibi çokta hafif, tek başıma rahatlıkla taşıyabilecegim katlanması tek elle olabilen araba pusetide ürüne dahil
Bdh6445 Sbhtzmn port bebesiyle katlaniyor mu ? Bende ayni sekilde tek elle katlayip kaldirabilcegim uygun fiyatli bir urun ariyordum iconu gordum yorumlari iyidi ama sormak istedim yinede surusu nasil arabamizin bagaji cok buyuk degil bizim sigabilecek boyutlarda oluyor mu katlaninca?
Sbhtzmn Bdh6445 evet onunlada katlanabiliyor Evin icinde ve magazada sürdüm rahattı inşallah kullandıkçada memnun kalırım bizimkide çok büyük dgl citroen c3 denemedim ama sığmıcak kdr büyük degil.