Kızlarr merhaba, eminim ki hepimiz bu mucizevi duyguyu tatmak için doktorlara gidiyoruz kürler deniyoruz ovulasyon takipleri yapıyoruz vs vs vs ama olmuyor sonuç negatif geliyor 🤷🏻♀️ Tüm testleri yaptırıyoruz bir sorun yok deniyor ama bebeğimiz yine gelmiyor..
öncelikle herşeyin nasip olduğunu unutmamak gerek ve nasipte var ise o bize hiç ummadığımız anda geliyor..özellikle çoğu kişiden duymuşuzdur bu ay hiç düşünmedim oldu diyenleri…neden en boşverdiğimiz anda yada kafaya takmadığımız anda geliyor ?
bende en umursamadığım ay hamile kalmıştım ve inanır mısınız gününü bile hatırlıyorum o ay sadece iki kez ilişki yaşadık eşimle, adetimden 25 gün sonraydı ve yumurtam o zaman olgunlaşmış 🤷🏻♀️ Hamile kaldım ve 5.5 aylıkken kaybettim bebeğimi karnımda..testler yapıldı kanlar verildi araştırıldı vs sonuç hiç birşey yok ve böyle olması gerekiyormuş dendi…gerçekten öyle de olması gerekiyordu demekki 🤷🏻♀️
bu ay prof. Gittim iğneler vuruldum iki günde bir takip edildim, haplar içtim vitaminler alabildiğine, avokadolar havada uçuştu, üç günde bir kontrol alttan muayene ve sonunda birde çift doz çatlatma iğnesi…bunca yüklemeye hatta aha kesin ikiz gelir herhalde derken tam 28 gün sonra hooop hastalandım.. ☺️ Üzülmedim gerçekten..bu sefer o yeliz yok artık..6 yıldır kendisini kahreden yeliz yok..sen ne kadar müdahele edersen et bu ay o ay değilse olmuyooor bunu önce kabullen ve cebine koy.
Peki ben ne yaptım aynada kendime baktığımda kendimi sevmediğimi fark ettim kendime göre biraz fazla yedim, duygusal yeme bozukluğu geçirdiğim için malesef 33 yaşındayım ve ilk defa 81 kiloyu gördüm. Ben normalde 56-58 kilo olan biriydim. Şuan önceliğimi zayıflamaya verdim..diyetisyen aradım istediği tahlilleri yaptırdım ve haftalık kontrollerle sıkı bir programa başlıyorum..kendimi motive ediyorum…senin hiç birşeyin yok, sen hamile kaldın yeniden kalabilirsin…herşey olması gerektiği zamanda oluyor sen birşey yapamazsın diyerek kendimle konuşuyorum ve bu satırları da gerçekten yaşanmışlıkların bana hissettirdikleri ile yazıyorum..
bir yol ayrımındayım..hayata küsüp şekere karbonhidrata gömülüp üzülmek mi yoksa tüm iradenle istediğin hedeflere varıp hayatın sana sunacağı süprizleri beklemek mi ? Ben ikincisini seçiyorum ✌🏻 Bu ay hastalandım diye üzülmüyorum çünkü eğer hastalandıysam vücudum bize yeniden bir şans daha hazırlıyor demektir ☺️🥰
benimle aynı fikirde olan arkadaşlarımla bu yolda sohbet etmek içinde bu postu açmak istedim 🤗