Sevenikikalp Yumurtlamadan kaç gün sonra belirtiler başlar ? Bugün 9.günüm. Sadece meme uçlarım ağrıyor bide arada cok cok nadir adet sancısı gibi ağrılar giriyor saniyelik. Hiç umudum yok aslında ama test yaptım negatif cıktı 😬
Livanur22 Sevenikikalp bazılarında hiç belirti bile olmaz bazılarında olur canım yumurtlamadan 2 hafta sonra idrar testinde pozitif çıkabilir erken yapmışsın belki vardır bir hafta bekle yine yap yada kan ver canım hayırlısıyla inşş vardır bende belirti olmamıştı pek bilmesem anlamaAzdım
sibelbulut Sevenikikalp en iyisi adet tarihini beklemek biliyorum zor insan sürekli düşünüyo ama adet tarihi gelmeden herşeyi hamileliğe yoruyoruz sonra adet olunca insan daha çok üzülüyo
Nejlavrl Sevenikikalp yumurtlamayi bilmiyorum ama adet gününüze 4 5 gun kala belirtiler basliyor benim kasik ağrım olmustu adetim baslayacak gibi ama 4 5 gun vardi daha adet tarihime 3 gun kala test yaptim evde silik çıktı arkasindan kan tahlili verdim bebegim olacağını öğrendim 😃daha 3 gun vardi adetime
Livanur22 Sevenikikalp ben adet tarihime 2 gün varken yaptım test pozitif çıktı beklediğim bi hamilelikti, eğer ihtimalin var ise kan gererek daha çabuk öğrenebilirsin idrara 2 hafta sonra geçer çnkü canm
Es1609 Sevenikikalp canım adet tarihin yoksa yumurtalama gününü nasıl biliyosun ovulasyon testi yaparak mı yoksa ondanda emin olamazsn
sibelbulut Sevenikikalp yumurtlamayı gördüyseniz yumurtlamadan 14 gün sonra hamile değilseniz adet olursunuz yumurta çatlayıp kist oluşmadıysa tabi
Es1609 Nejlavrl bende ilk hamileligimde adetime 5 gün kala öğrenmiştim. Şu andada istiyorum bakalm hep aynı belirtileri bekliyorum ama aynı olcak diyede bisey yok 😂
Nejlavrl Es1609 evet ikinci hamilelikler cok farkli gecebiliyor cevremden gördüğüm kadariyla bosuna demiyorlar her bebek farklıdır diye 😀
Nejlavrl Sevenikikalp amin rabbim insallah sizede nasip etsin isteyen herkesin kucağını bos bırakmasın allahım🤲🏻😌
Asilikra Sevenikikalp yumurtlamam gec olmustu adet tarıhımde kasık agrım oldu ıkı gun belırtı yok tabı test yaptım adetten ıkı gun once ıkı tane negatıf cıktı adetten ıkı gun sonra yaptım cok cok sılık cıkmıstı heralde gec dollenmede olmus bende bayram gunu kan verdım adetım gecıceklı 5 gun olmustu kan verdım 157 cıktı beta ıkı gun sonra gogus agrılarım basladımıstı o zaman degerımın yukseldıgını anladım kan verdım dun 3800 fıln cıktı haftaya kese ye baktırıcaz