Cansueslioglu Bugün normalde reglimin 2.ci günü ve ben hâlâ olmadım normalde günü gününe olurdum kan sonucum 0.10 çıktı böyle birşey yaşayan var mı
Mavi34 Cansueslioglu adet günü geldiğinde varsa gebelik kanda çıkar. Senin yok.buyuk.ihtimalle. ama belki geç döllenme durumun vardır 1 hafta gelmezse adetin bir daha kan verebilirsin
sumeyraballl Cansueslioglu gebelil yok 0.10 değil 10.0 olsaydı gebelik olurdu 5 den üzerinde gebelik var 0 ın yanındaki rakama değil sıfırın yerindeki rakama bakın
Yasminys Cansueslioglu mrb canim umutlandirmak istemem ama bende adet gnu yada bir iki gun gecince yaptirdim 0.27 cikmisti 1 hafta snra yine yaptirdim 1700 lerde cikti . Insallah seninde öyledir
Cansueslioglu Yasminys inşallah neden böyle oldu bilmiyorum adetim 2 gün çekti bu sonucu bekleniyordum
Yasminys Cansueslioglu insallah. Bende kendimde 0.27 gorunce umutlanmistim azda olsa çunku hep 0.100 cikiyordu boyle olunca acaba dedim , forumda da okudum boyle olan . Insallah hayirlisiyla vardir minik bir kalp 😍
ZelihaB Yasminys Zeliha.bcr.alglu İnstagram adresim sakıncası yoksa sizin için ordan yazabilir misiniz acaba yine bir sorun yaparlarsa