HavvaMerve zehranurr Kızımda sezaryendan üç gün sonra hemen takmıştım bir gram göbeğim kalmadı 💪🏼☺️ Şimdide öyle yapacağım kızım da
Nimetmtn zehranurr bir ebe den dinlemiştim evet takmak göbeği topluyor fakat bu sefer de rahime baskı olduğu için ilerleyen yaşlarda rahim sarkması idrar kaçırma gibi hastalıklara yol açtığını söylemişti bende doğumdan sonra ne yapacağım konusunda kararsızım o yüzden
Evinaydn zehranurr valla ben hiç korse takmamistim sadece eve geldikten sonra bez bağladım çok sıkmadim tabi göbekte hiç kalmadı şükür 😍
zehranurr Hellolo zorunlu olucam ama bu göbek işi çok kafama takılıyor. İnşallah kalmaz doğumdan sonra ya da bir çözümü vardır
Hellolo zehranurr ben çok strese gririyorum yani normal yapacak durumda değilim panik desen tavan o cesaretim yok ondan sezeryan istiyorum kalırsa da kalsın sporl filan gider korse de kullanırım o stresi yaşamak istemiyorum açıkçası
Psa77 HavvaMerve hangi marka korse taktınız? Doktoruma sorduğumda bana direk önermemişti, dikiş bölgenizde terleme vs herhangi bi sorun yaşadınızmı acaba?
HavvaMerve zehranurr Valla 2014 de doğum yaptım canm tüm beden giyinenden almıştım o zaman ama asla çıkarmadım sadece banyo için çıkardım 5-6 ay sürekli takılıydı
zehranurr Nimetmtn ben hamile olmadan öncede korsesiz markete bile gitmezdim alışkanlık olmuştu. İnşallah hamilelikten sonrada kullanacağım ama göbeği toparlar mı acaba onu merak ediyorum
Gurbetkusu_43 Hellolo Göbeği sıkıntı yapma canım normal doğum da bile göbek kalabiliyor, vücut yapısıyla alakalı birazda. Ben normal yaptım doğumdan 3 gün sonra korse taktım hatta karnımı örtüyle de sardım sıktım ama biraz kaldı maalesef 🤷🏻♀️
HavvaMerve Psa77 inanın üzerinden kaç yıl geçti markasını hatırlamıyorum eczaneden almıştım dikişlerim de hiç bir sorun olmamıştı ne bir acı ne bir yanma yada kanama gibi bir sorun olmamıştı 🤷🏻♀️