badeilemerve Zekplt Benim 27. Haftada döndü şu an 33 e gireceğim. Öyle dönük vaziyette bekliyor 😅 korkma erken gelecek demek değil o istediği zaman dönüyor. Dönmesi değil dönmemesi sıkıntı 🐣
Azizecakir Efsunnn benim bebek 31 de dönmüştü 35 yiz bekliyoruz aşağı inmedi ama hissetmedim daha yani
Minigimm0611 Zekplt ay yok canım benım 28.haftada döndü 31iz bugün gittik muayeneye yine aşagıda doğum pozisyonunda 27.haftadan sonra zaten dönmeye başlıyormuşlar dogum pozisyonuna.
tazeaane Efsunnn bizde bugün 37 olduk ama ters duruyoruz malesef. İnşallah benim bebeğim de döner 🤦♀️bide göğsünüzden sıvı geliyomu acaba
KucukAnne538 begum1 İnanır misiniz hiç bişey yapmadım Bol bol yürüyüş yapayım merdiven çıkıp ineyim diyordum ama bir gece ansızın sancım geldi gittim ve gittiğim gün doğurdum 😂
begum1 KucukAnne538 bende doğurmak istiyorum bi an önce çok sabırsızlanıyorummm 😂🙏🏼 her dakka dua ediyorum Allahım nolur şimdi gelsin diye
KucukAnne538 begum1 Oyy bende 37. Haftamdan sonra öyleydim artık sabırsızdım şimdi kızım 1 yaşında tekrar hamileyim 9 haftalık aynı duygulari baştan yaşıyorum🥰 Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah 😍🥰
Puffymom Zekplt 31dem sonra başı aşağıda olmalı zaten bebeğin. Doğum kanalına girmediği sürece erken doğamaz.