tinymom Minik_kalplim_ şu an toplamda 10 tane var yetersiz kalır mı bilmiyorum ama kalırsa da alırım diye düşündüm 🤗
esra556141 Minik_kalplim_ 10 tane zibin aldim cocuk bu belli olmaz yeri geliyo bi gunde 3 4 sefer degistirmek zorunda kaliniyo hemen yikayamadigimizida düşünürsek anca yeter diye düşünüyorum 6 tanede alt ust takım 2 tane de ayakli alt aldim 0-3 ay olarak
Nejlavrl WmonallissA ciddimi o derece hizlimi büyüyorlar ya bir sürü aldim birde😣giyeceği bir aymi sadece bari 3ay giyseydi
Minik_kalplim_ belisslinaa çoğunluk 3-6 ay aldım büyük olursada napim 🤷🏻♀️3zıbın 3alt bikaç takım aldım
Omerhatice Minik_kalplim_ 6 tane tulum 5 tane takim 1 tanede pijama takımı 10 tanede zibin aldım canim.. Bir kaç kıyafette oglumun bebekliginden kalan varmis ama onlari bilmiyordum unutmusum ben usttekileri almıştım sadece 🤗
byz12nur Minik_kalplim_ çoğunluk olarak 3 6 ay alın bence yenidoğanla pek bir farkları olmuyor yıkanınca çekiyor az da olsa. Yenidoğan zıbınları 1 ay falan giyebiliyorlar
2prensesannesiiiii Kilosunu gö önünde bulundurarak alın benimki 5 kilo doğdu için malesef 1ay anca giydirdim hatta çocuğu kıyafeti giydiremwdim bile kalıp olarak küçük oluyor bazen inşallah ikincinin kilo iyi olurda onda giydiririm diyorum
ebru23 Minik_kalplim_ em fazla 10 takim al hemen buyuyolar 10 zibin 10 citcitli ayni bu sekil al yeterli olur
Umuhn Minik_kalplim_ bn 0 3 ay almadım 3 6 + 6 9 falan aldım aldığım zibinlar %100 pamuk olduğu için çekti ztn ufaldilar bnce 0 3 almayın
byz12nur Umuhn evet aralarında pek bir fark yok ben yenidoğan almadım bi kaç tane anca hastane çıkışları bile o şekilde bakıyorum aynılar neredeyse genel olarak 3 6 ve 6 9 aldım😀
150403 Minik_kalplim_ inanın 20 gün sonra 0 3 ay olmuyor brnim giydiremeden küçülenler oldu bence 0 3 ay almayın ama 3 6 6 9 u bayağı giydirirsniz