hasret_altinsoy 18.haftadayım. Sabahtan beri hiç kasık ağrım geçmedi. Bugüne kadar da böyle ağrı yaşamamıştım. Bu haftalarda varmı yaşayan? normal mi sizce?
Sedarif hasret_altinsoy bende 33 haftamdayımm bel ağrısı ve kasık ağrısı çekiyorum burda dursun bilgisi olan yazar 🙄🥺
minikprensimmm123 hasret_altinsoy Adet sancısı gibi mi ağrın canım bende de oluyor kasık ağrısı ama sürekli değil geçiyor geri başlıyor ama bende baştan beri bel ağrısı var
Niloya02 hasret_altinsoy Canım bende aynı 18 girmek üzereyim 2 haftaya yakındır aynı durum bende de var pazartesi doktora gittim bebek büyüdüğü için rahim kasları esniyormuş o yüzden ağrı meydana çıkıyormuş hareket etmem gerektiğini söyledi hareketsizlikte daha da artabilirmiş
Aysekoroglu hasret_altinsoy valla bende bilemedim çok yoğunlaşırsa ve geçmezse gideceğim hastaneye ne olur ne olmaz
Nil__k Haftadayım başından beri ara ara kasık ağrısı yaşıyorum.bir sıkıntı görünmüyor ama geçmiyor da🤷🏻♀️
hasret_altinsoy Niloya02 aaa öyle mi içimi rahatlattın valla canım bende giderim pazartesiye doktora inşallh bendede bir sıkıntı çıkmaz
Aysekoroglu hasret_altinsoy ben ilk hamileliğimde erken doğum yaptım bu ikinci doktorum herhangi bir sıkıntın yok ama ilk gebeliğinde erken doğum yapanların ikinci ve üçüncü gebeliklerin de erken doğum riski olabiliyor dedi o yüzden ihmal etmemek lazım