Zumrut1992 bende burdan bi kaç kişinin yaptığı listeyi kendimce güncelleyerek yazdım eksik veya fazla muhakkak vardır sizde kendinize göre güncelleyin bu arada benim doğumum eylülde olacak ben kendimce böyle bir liste yaptım inşallah size de yardımcı olur ☺️
5 tane uzun kollu zıbın, 5 tane kısa kollu zıbın, 10 tane yenidoğan çorap, 10 tane 3-6 ay çorap, 10 tane 6-9 ay çorap, 5 tane ter mendili, 3 tane yenidoğan alt pijama, 3 tane 3-6 ay alt pijama, 3 tane 6-9 ay alt pijama, 3 tane 9-12 ay alt pijama, 4 tane patikli alt pijama, 5 tane 6 ay çıtçıtlı body, 5 tane 9 ay çıtçıtlı body, 5 tane 12 ay çıtçıtlı body, 2 tane yenidoğan uzun kollu zıbınlı elbise, 1 tane 3-6 ay uzun kollu elbise, 2 tane 3-6 ay uzun kollu alt-üst takım, 2 tane 6-9 ay uzun kollu alt-üst taytlı takım, 1 tane 9-12 ay şortlu takım, 1 tane bornoz seti, 3 tane havlu önlük, 3 tane silikon önlük, 1 tane polar battaniye, 1 tane penye battaniye, 1 tane nohut battaniye, 2 tane nevresim takımı, 2 tane pike takımı, 1 tane yorgan, 1 tane yastık, 1 tane reflü yatağı, Alt değiştirme örtüsü, Islak mendil, 2 tane yenidoğan bez, Banyo küvet seti, Küvet filesi, Bebek yağı, Pudra, 1 tane tarak seti, 1 tane tırnak bakım seti, 1 tane ateş ölçer, 1 tane bebek bakım seti, Nazal aspiratör, Termometre, Kameralı bebek telsizi, 1 tane küçük biberon, 1 tane büyük biberon, Biberon fırçası, 1 tane yenidoğan emzik, 1 tane emzik saklama kutusu, Oyuncaklar, Oyun halısı, Top havuzu, Mama sandalyesi, Park beşik, Gardırop veya Şifonyer, Bebek arabası, Elektrikli göğüs pompası, Emzirme sütyeni, Depend, Gecelik/pijama takımı, Puset örtüsü ve minderi, Babynest, Emzirme önlüğü, Göğüs ucu kalkanı, Emzirme yastığı, 10 tane ağız mendili, 3 tane müslin örtü, 1 tane alt açma minderi, 32’li alt temizleme pamuğu, Örgü yelek/hırka, 1 tane örgü battaniye, 1 tane 10’lu hastane çıkışı, 1 tane 5’li hastane çıkışı