6263826 Kirmizivosvos 24 haftalığız canım. Sen kaç haftalıksın ☺️ Sizde mi şehir hastanesine gidiyorsnz
Kirmizivosvos 6263826 ooo çok güzel yolu yarılamışsın yok canım ben Kavaklıdere de gidiyorum live 11+6 olduk bugün 🥰🥰
SaniyeGoseli Kirmizivosvos Lokman Hekim Akay Hastanesine Gidiyoruz ☺️İkinci gebelik kızım 4 yaşında 11 haftalık gebeyim 🥰🌺
Didemmmmm SaniyeGoseli bende 12+2 yim Akay lokman Hekim hastanesine gidiyorum sen habgğ doktora gidiyorsun
Skardelen 6263826 Bir şey sorabilir miyim ben Necati hocaya mhrsden randevu alamıyorum nasıl alabilirim yardımcı olabilir misiniz
Feyy Skardelen merhaba sık sık mhrs ye girip kontrol edin ve bildirimi de açın hergün girip kontrol ederseniz mutlaka denk getirirsiniz
6263826 Skardelen akşam saat 4 ten sonra yeni randevular açılıyor yanlış hatırlamıyorsam sürekli kontrol edin. Ben öyle yapıyordum sürekli kontrol ediyordum. Siz hangi doktora gidiyorsnuz kontrole
Zelsonr Ersev06 Ben sürekli oraya gidiyordum taki 17. haftaya kadar gerçekten çok soğuklar mecburiyeten gidiyordum ama onun için bile gitmiyorum artık ben hiç memnun kalmadım 🙄🙄🙄🙄😏😏😏
caglasvnc Ceno Ceno Sevgi Hanımın da çok iyi olduğunu duydum, şimdilik hastaneden çok memnunum inşallah böyle devam eder🙂
Skardelen Feyy anladım poliklinik olarak hangisini seçiyoruz fark ediyor mu mesela Necati hocaya gitmek için Kusura bakmayın hiç gitmedim oraya o yüzden nasıl olduğunu bilmiyorum
Aysen3434 Gozde666 @Melike kizlar tayinimiz ankaraya cikti doktor arayisindayim. Temmuz ortssinda gelecegim. Koru hastanesini de hep instagramda goruyorum. Iyi bir yer mi ve muayene dogum ucreti ne kadar? Doktorlarinizdan memnun musunuz?
Melike Aysen3434 Merhabalar hastane çok iyi bizim doktorumuz özlem hoca, enerjik ilgili bir doktor tavsiye ederim. Doğum paketi aldık 7500₺
fulya19 Aysen3434 Aysen3434 bülent alp aydın ı araştırmanızı tavsiye ederim , harika bir doktor. Ben ilk gebeliğim de kendisine gitmiştim, şimdi yine ona gidiyorum. Ona gidip memnun kalmayan birisinide görmedim henüz. Dogumuda memorial da yaptırıyor.
Zelsonr Ersev06 Bende zaten cinsiyeti öğrendikten sonra bir daha hiç gitmedim rabbim de gerektirmesin🤲
Skardelen 6263826 ben daha hiç gitmedim özele gidiyordum ama artık şehir Hastanesi’ne gitmeyi düşünüyorum poliklinik olarak hangisini seçiyoruz Necati hocada randevu alirken
Ayku6138 Minisomini Randevu alınmıyor canım benim hastaneye gidip bölümün masasından sıra alıyorsun ☺️ randevuya kapalı o bölüm ama çok iyi araştırıyorlar ilgileniyorlar tavsiye ederim ☺️