Ayku6138 @Kirmizivosvos gecen bunla ilgili bi story atmisti. Bir hastasi yazmis gelini kizi onda dogum yapmis simdi diger kizi hamileymis aramislar ve hasta almadigi icin kadina ozelden msj atmis. Zahide hanimda bu msjdan baya etkilenmis yoruldugum icin yeni hasta kabul etmiyordum ama bu msj kararimi degistirdi gibisinden.. isterseniz yine deneyin. Bende doktor arayisindayim seceneklerim arasindaydi ama o kadar yogun bir doktora gitmek supheye dusurdu, cok yogun dr lar muayene suresini bile ister istemez uzun tutamiyor. Randevu saatinde gitsen bile kapisinda dakikalarca bekliyorsun ve iceride Diken ustunde oturuyorsun rahat olamiyorsun fln. Gerci ben kendisine hic gitmemistim bilmiyorum belki oyle degildir ama bunlar dezavantaj benim icin bunlar yasanacaksa baska iyi doktora giderim daha iyi demistim. Ben baska sehirden ankaraya tasinacagim oyuzden o bolgedeki dr lar hakkinda hic fikrim yok. Ama burda bir klinige gidiyorum su acidan cok iyi randevu sureleri yarimsar saat aralikla koyuluyor ve iceride yarim saat kalma hakkin var ama konu uzarsa tabiki kalirsinda biraz daha ama fazla fazla yetiyor. gebelik disi sohbet de ediyorsun sakalasmalar da oluyor iletisim kuvvetleniyor doktorunla, daha cok bag kurabiliyorsun o anlamda guzel bu sisteme de alistim. Ilgileniyor ultrasonda yuzunu gosterene kadar ugrasiyor mesela. Kapida da beklemek cok nadir oluyor beklesen bile 3 5 dk beklersin anca tam vaktinde giriyorsun. Tabiki hastaneler klinik gibi olmasi beklenemez de en azindan biraz da bisey olsun.