ikikuzuannesi_18-21_ Kirmizivosvos bende Sami ulus Beştepe ye gidiyorum belli bir doktor yok maalesef hangisini bulup denk getirirsem 😊 randevu açılır açılmaz aldım aldım yoksa baya geçe kakıyor.
ikikuzuannesi_18-21_ Kirmizivosvos adet tarihine göre 13 hafta ama doktor söylediğine göre 12 haftalık oldum 2li taramada tam olarak öğreneceğiz inşallah haftaya 🥰 daha çok yeni
Kirmizivosvos ikikuzuannesi_18-21_ ben de sizden bir hafta gerideyim 🥰 doktora göre 11 haftalığım adete göre 12 🥰🌸
Melike Kirmizivosvos yaa maalesef öğrenemedik bacakları sürekli kapalı 🥺 bir sonraki randevuya inşallah 🤩
merviskoooo Bebek1_ ben de çiğdem hocaylayım 35+1 olduk 🙏 doğum şekliniz hakkında ilk ne zaman konuşmuştunuz belli mi
caglasvnc Kyyyyaa12 Benim de 8 haftalık ben de Keçiören Medical Park Hastanesi Mine Hanım’a gidiyorum🤗
kacarfeyza Kyyyyaa12 ben de Mine hanıma gidiyorum ama kendisi hamile doğum iznine vs ayrılır haliyle o yüzden başka bir doktora geçmek durumu olabilir diye kararsız kaldım ama çok tatlı çok sevdim kendisini de
balbocegimm Kirmizivosvos Ankara sehir hastanesi fatma salih e gidiyorum 18 +2yim cinsiyetti öğrenemedik doktorum her seferinde görünmüyor diyip duruyor
Kirmizivosvos balbocegimm güzel 👍 maşallah yarılamışsınız yolu bana göre 🥰 bazı bebişler göstermiyorlar cinsiyetlerini kapatıyorlar dönüyorlar öyle olmuş olabilir en kısa zamanda öğrenirsiniz inşallah 🙏🌸🌺☺️
Zynpozdmr balbocegimm bende şehir hastanesine fatma salih ve necati hocaya gidiyorum hangisinin randevusu açık olursa fatma hoca bana 11 haftalikken 2li taramada söyledi her gittigimdede tekrarladı bebeğinizin pozisyonu uygun değildir normalde söylüyor 😊
balbocegimm Kirmizivosvos saol cnm pozisyonu gayet guzel açık ama doktorum cinsiyetine bakmiyor gibi geliyo bana
Mikrop Bende 7+6 yım Pazartesi gününe aylin anıl arslan hocaya randevu aldım bilen , giden var mı arkadaşlar ??
Kirmizivosvos Mikrop çok güzel 🥰🌸🙏💕 sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah 🙏 tanımıyorum canım ben o hocayı bir bilgim yok.
Mikrop Kirmizivosvos amin canım giden bir arkadaş memnun kalmıştı instagramda hesabı var takipçisi sayısı da baya fazla