balbocegimm Srfdycn ben detayliyi orda yaptırmayı düşünüyorum cd ve renkli resim veriyorlarmi yatırdıysanız memnun kaldınız mı
Srfdycn balbocegimm evet yaptırdım benim doğum paketimin içimdeydi zaten renkli resim ve CD veriyorlar
Hatice40 meri_2015 ben sezaryen olucam Özgür hocanın girmesini istiyorum haftaya net bi şekilde konusucam doğumu… ücreti vezneye sordum Özgür hoca girerse 650 civarı özel odada günlüğü 110 tl civarı demiş siz konuştunuz mu bilgi alabildiniz mi
Smy00ozk Hatice40 ücretler doğru bende konuştum. Özgür hoca kendi hastalarının sezeryanına giriyor diye biliyorum . Umarım kolay geçer sağlıkla alırız kucağımıza
AycanAycan19 [silindi] oyle gercekten bilseydim 1 kere de olsa bende oyle yapardim sirf usg almak video cekmek icin ama yok yani🤷♀️
Didemmmmm SaniyeGoseli Amin hepimize sağlıklı doğum nasip olsun 🙏 perşembe günü yaptırdım cuma sonucum çıktı. Çok şükür risk 50 binde 1 çıktı. Doktorum gayet iyi dedi. Cinsiyet tahmini de yaptı. 1 ay sonra tekrardan gideceğim bakalım. Sen yaptırdın mı ikili taramayı.