Dilanilhn 5 haftalık hamileyim ve karin ağrım oluyor düşük tehlikesinden korkuyorum nedeni ne olabilir
Elfelf475 Dilanilhn 4 ay bitti hala oluyor o ağrı kanama lekelenme düşük belirtisidir kaşık agrısı su anda normal cunku rahminiz büyüyor
EceZ Dilanilhn benimde o haftalarda ağrım vardı. 19. Haftamdayım ara ara hala ağrım oluyor. Doktor normal dedi rahim genişliyor vs 🤗
Medinetyp Dilanilhn 5+2 haftaligiz ara ara giriyor karin ağrısı hemen geçiyor bu hafta çok azaldı benim siddetli değil zaten adet sancısı gibi oluyor
Selcann Dilanilhn kendinizi fazla yordugunuz içinde olabilir agriniz ayakta cok mu duruyorsunuz acaba ? Birde arada agri olması yerlesmeden dolayida olabiliyor ama sürekli ağrıyorsa biraz dinlenin devam ediyor mu bakin
_biranneadayi Kasık ağrısıysa çooook normalmiş. Karın ağrısı da bağırsaklar yavaşladığı için sindirim de yavaşlıyor sebebini ona dayandırıyorum. Bende de var çünkü ara ara yokluyor sağolsun.😒
Dilanilhn Aslinur benimde bugün ağırlaştı dinlenmeme rağmen geçmedi salı günü kontrol var ama endişelendim
Zeytinlimon Dilanilhn bende de çok olmuştu dr normal demişti korkutacak kadr ağrıyordu gerçekten anormal bişiler mi var adet mi olcam falan diye baya bi paranoya yapmıştım.geçer bi kaç haftaya merak etmeyin benim 9 dan sonra geçmişti.