A-karaisli aslannaz21 37+2 de 3.276ydı bebegin biraz iri ve 1 hafta önden gidiyo dedi sizle aynı durumdayız galiba
aslannaz21 A-karaisli pazartesi gittim 37+1de 3kiloydu bu gun 37+5te 3.523gram deyince şok oldum son haftalarda kilo alir diyolardi bu kadr beklemezdim olsun saglikla gelsin ablasinida 4.000kilo dogurdum🤣 bu da iri olcak heralde
iremcandir9 Symdmr1 bol bol yumurta yiyin, süt için. En çok kilo aldıran şey yumurta. Benim alerjim olduğu için 1 tane yiyiyorım günlük arkadaşım günde 3-4 tane yediğini söylüyordu.
Mel05 Bende 31+3 2090 dedi dok. Tombis olcak dedi. 3600 olur dogumda dedinacaba ilk gebelik normal dogum olurmu?
iremcandir9 Symdmr1 yoğurt ve süt yiyin o zaman bol bol. Alamadığınız protein ve vitamini oradan alırsınız. Bir de ben C vitamini içiyorum. Hem direnç yükseltiyor hem bebeğe de faydalı.
Malidlgz Symdmr1 en son 24 haftalıkken 730, gramdik şuan 28 haftaligiz haftaya kontrolümüz var bakalım ne kadar olduk ♥️
Pnrsrcn Destinaa ultrasondan belli oluyor canım önde olsa derdi yada sana verdiği resimde yazar kaç haftalık olduğu oradan bakabilirsin