beysenyil Basakgul en son 16 Temmuz gözüküyor ama küçük beyefendim ne zaman gelmek isterse artık 🥰🐣 çok dayanacağını sanmıyorum 38 de doğuracak gibi hissediyorum kendimi 😂 sizinki tam tarih olarak ne zaman 🌸
Masalannesii Zerrin_geyikk rica ederim ne demek inşallah fikir olmuştur yazdıklarım😊Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰🙏
Bahar27 Basakgul ben takım halinde a101 den aldım gayet geniş ve güzel 150 degil di tam hatırlamıyorum daha uygun almıştım
2368 Benimkide temmuz sonu ağustos başı gibi gelicek nasipse ben daha hiç bişey almadım toplu alıcam inşallah kıayfetlerini ama ne alıcağımı bilmiyorum 😅
balarisi06 Basakgul bime felan gelenler oldu hepsi kocaman ucuz ama.. Ben ıkeadan alıcam boyutu gayet güzel ve kaliteli.. 80di 90 tl yapmışlar.. Daha pahalı katlanan modeller var ama gereksiz pahalı bence 🙄
balarisi06 Basakgul canım google den ıkeaya gir site açılınca arama yerine bebek küveti yaz. LATTSAM bebek küveti beyaz yeşil yazıyor işte o 🥰
Sibelrx Temmuzda dogacaklar icin yazlik biseyler aldinizmi kiyafet ne kadar almak lazim sonrasi kis yazlik alip ustune hirka corap mi alsam diye dusunuyorum
beysenyil Sibelrx yazlık olarak 2 takım kısa kollu ve şort aldım canım ben Temmuz 16 da doğum görünüyor. Antep sıcağında balkona falan çıkar diye aldım başka yazlık almadım genel olarak tek zıbınla büyür zaten yazın diye