Rabia_20 Meraba kızlar doktorum herşey normal dedi bi sorun yok detaylı ultrasona gitmene gerek yok genede sen bilirsin dedi ama detaylı ultrasona gitmelimiyim ??
Hellobaby1 Rabia_20 evet bence kesinlikle bu tahlil test işlerinde en önemlisi detaylı ultrason. Ben ikili test falan yaptırmadım ama detaylı yaptırdım. Allah korusun bi şey varsa ona göre hazır olup tedbir alırsınız
Gul-gul06 Rabia_20 benim ikili ve üçlü tarama sonuçları temiz çıktı. Ama iyiki detaylı ultrasona girmişiz bebeğimin kalbinde bir sorun görüldü. Ardından Gazi üniversitesi çocuk kardiyolojisinde fetal eko yapıp daha detaylı öğrendik. Doğum yapılacak olan hastaneyi de yenidoğan yoğun bakım ve çocuk kardiyoloji uzmanı olan bir hastane tercih ettik. Kesinlikle güvenilir bir yerde işinin ehli bir uzmana detaylı ultrasona gidin.
Rabia_20 Hellobaby1 benim ikili ve dortlu tarama testlerim yapildi sorun cikmadi ama bilemedim detaylida daha iyi olur aslında
Rabia_20 Gul-gul06 en iyisi detaylida iyice baktırmak gerek sonradan sorun cikacagina baktirip içimiz rahat olsun en azindan
Burcu4135 En önemlısı detaylı ultrason zaten. Bugun bende gırdım kalbinden tut beynıne, kemıklerıne böbreklerıne herseyıne baktılar. Doktorunuz nasıl gerek yok demıs gercekten hayret ettım. Bence doktorunuz da bır sorun var.
Burcu4135 Rabia_20 muhakkak gidin kimseyi dinlemeyin. Ben fetal dna testi yaptırdım hersey cok iyi cıktı ona ragmen doktorum su hafta detaylıya gitmelisin dedi hatta gittigimiz doktoru bile o söyledi.
Demojna Rabia_20 ben de bu sabah kontrole gittim, 20.haftadayım. Dr kesinlikle en çok önem verdiğimiz şey bu organ gelişimine bakılıyor mutlaka baktır dedi. hatta gittiğim hastanede yokmuş başka yerde yaptır dedi. Yani hastane ya da kendisi para kazanmak amacıyla söylediği bir şey değildi
Burcu4135 Rabia_20 cok gec kalmadan randevunuzu alın. Sanırım 24. Haftadan sonra deri kalınlastıgı icin görmek zor oluyormus.
Gulbeyazk Rabia_20 canım bu normal ultrason değil ki bildiğin çocuğun herseyini inceliyorlar a dan z ye bence yapılması gerekli
Rabia_20 Gulbeyazk kontrole gittik orda herşeyine bakti inceledi bi sorun görmüyorum dedi ama tabi detaylı daha iyi