cgla1 Buraya doğum hikayemi bu kadar erken yazacağım aklıma gelmezdi sabah ani bi su gelişiyle ne olduğunu anlamadan kendimi hastanede buldum 9 da gelip 11 de ameliyata girdim 33 hafta minik mucizem suan yanımda Allah herkesi bi avazda kurtarsın 😍 ilk doğum ve çok korkuyordum ama herkes çok ilgiliydi nasıl oldu etti anlamadım çatı muayenesi acıtmıyormuş onu anladım sonda takılırken hissetmedim sadece soinal de uyuşma olmayınca genel anestezi oldum suan odamdayım ilgi alaka süper dua bekliyorum sizden canım anneler darısı hepinizin başına 😍
MerveDurr cgla1 gözünüz aydın gelişimi iyiyse beraber cıkarsınz kii yanınıza vermişler zaten😍 kaç kg sorması ayıp
Betuledem cgla1 geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün 🌺 Erken doğması için neden neydi acaba. Ben de 32+2yim, doktor suyun fazla diye şimdi her hafta kontrole çağırdı, suyun birden boşalabilir gibi söyledi.
miniginannesi9 cgla1 size özel bı odada mi doğum yaptınız sizde? Ebeler doktorlar ilgilendi mi? Temizlik nasıldı? Bebek hep sizin yanınızda mi kaldı
cgla1 miniginannesi9 özel oda yok 2 kişi kalıyorsunuz sancıyı zaten 10 kişilik ortamda çektiriyorlar doğum gelince ameliyathane ya da normal doğum odasına çıkarıyorlar ebeler çok iyiydi çok rahatlattı beni ama ameliyatta dayanamadım kalp çarpıntısı oldu genel anesteziye döndü ama memnundum
miniginannesi9 cgla1 geçenlerde Çam ve sakurada doğum yapan baska birisi kişiye özel odalardan bahsetmişti, hatta olduğun odaya doğum malzemelerini getiriyolar, işlem bitince geri götürüyorlar dediler🙄 sizi kaç gün tutacaklar hastanede
cgla1 miniginannesi9 zorunlu 2 gün kalınıyormuş sezaryende yanımdaki arkadaş yarın çıkıyor mesela biri çıkıyor biri geliyor yarım gün anca tek kalıyorsunuz