Mavilio2 Kızlar adetim 2 gün geçikti hamilelikten şüphelenip test aldım pozitif çıktı 3 gün sonra hastaneye gittim değerlerim 720 çıktı ama utrosonda bebiş görünmedi daha erken dedi doktorum boş gebelik veya dış gebelik oladabilir o yüzden haftaya yine gel dedi dün uzandığımda hep karnımda hareketlilikler oldu bi ara kalbim karnımda atıyor gibi oldu dedimacaba kesemi oluşuyorda bunu yaşadım sizde buna benzer belirti yaşadınız mı bana mı öğle geliyor
a-melis Mavilio2 bende 5 gün geçtikten sonra test yaptım pozitif çıkmıştı doktor banada sadece kese oluşmuş bebek yok dedi 5 haftalık
NurCeren00 Mavilio2 karnımın sol alt tarafında hep bir batma oluyordu. Kese belirtisi mi bilmiyorum 🤷🏼♀️
a-melis Deniz59 bebek kaçıncı haftada oluştu bende 5 haftalık hamileyim doktor bebek yok dedi korktum
Sabirellaaaa Bende keseyi gördüğümde 5+5 teydim çok minik olduğu için hemen gözükmeyebiliyor keseyi gördük fakat kalp atışını duymadık bebek görmek için zaten çok erkendi 1 cm lik bebek hemen gözükmeyebilir 😇 doktor bir sorun yok dediği sürece korkup kötü şeyler düşünmeyin kızlar
Selvaa Mavilio2 canim mercimekten bile minik bir seyi o derece hissetmen imkansiz kese oluşumu vs hissedilen birsey değil ki haftanda erken doktorunun görmemesi cok normal biz 5. Haftada minicik bi siyahlık gördük daha bebek oluşmamış dedi 6. Haftada nokta gibiydi bebek var ama kalbini duyamayiz dedi 8. Haftada kalbini duyduk yani cok erken daha kendini strese sokma kan değerin gayet iyi kese oluşumu sık idrara cikma yapmaz cunku idrar kesesine baski yapabilecek kadar büyük değil merak etme bir sure sonra oyle hızla büyümeye baslicak ki sen bile şaşip kalacaksın ama simdi biraz sakin ol kendini korkutma saglikla al kucagina miniğini doktorun ihtimalleri söylemiş sana böyledir dememiş
Mavilio2 Selvaa içimi rahatlattın 26 günde bir adet olurum düzenlidir en son 14 nisanda oldum en son adet olunmaya göre hesaplanıyor ya ben şuan kaçıncı haftadayım,, mide bulantılarım fazla iştahsızlık bu normalmı sence
Selvaa Mavilio2 başlangıç tarihin 14 nisansa 5+3 haftalik hamile olman lazım standart 28 gun olarak hesaplıyor doktorlarda bende 30 35 gun arayla oluyorum ama gebelik 28 29 olarak hesaplanıyor istahsizlik bulanti şuan için piskolojik olabilir ben hiç yaşamadım ikisinide bilene sormak lazım