sumeyyed ali ekize gitmeyi çok istiyordum ama randevuları doluymuş çok üzgünüm. istanbul’da memnun kaldığınız doktor isimlerine ihtiyacım var lütfen yardımcı olun gerçekten güzel ilgilenen bebeğin her şeyine bakan ve güzel fotoğraf veren hangi doktorlar var
Ozge20ulu sumeyyed bütçe ne Sorun değilse yeditepe üniversitesini tavsiye ederim makineleri çok iyi çok net resimler cikiyo doktorlarda süper perinoloji uzmanı var zaten
Kayraninannnesi sumeyyed Esenyurt Esencan Hastanesinde yaptırdım 550 TL Salim Sezer Yaklaşık 45 dk sürdü herşeyine güzelce baktı bize gösterdi anlattı son derece memnun kaldım 🙏
Zeynepa04 sumeyyed ben yarın gidicem Emsey hospital uzman bakicak orayı öneririm kuzenim ve arkadaşım gitti çok iyi yer
Pambix sumeyyed Avrupa yakası Fehmi Yazıcıoğlu, Anadolu yakası zeki Şahinoğlu var şiddetle tavsiye ederim
2prensesannesi1 Ozge20ulu Pazartesi günü gittim detaylı ultrasona ne yüzünü gösterdi nede fotoğraf verdi
neslioguz sumeyyed Mecidiyeköyde Aytül Çorbacıoğlu var ben gittim çok memnun kaldım ikizlere hamileyim çok güzel bakıyor ve eğer bişeyini göstermediyse tekrar kontrole çağırıyo (tekrar ücret vermiyorsunuz)
neslioguz sumeyyed biz ikiz olduğu için farklı ücret ödedik tek gebe ne kadar bilmiyorum malesef 😑 Evet renkli görüntü veriyor geri kalan tüm görüntüleri cd olarak ve birde rapor hazırlayıp veriyor
Ozge20ulu 2prensesannesi1 bı daha çağırmadimi yuzede bakiyolar çünkü dudak yarinligi falan varmı diye