Neclabstg42 Arkadaşlar 1 aylık hamileyim karnımda ve belimde ağırlar var acaba böyle bi ağrı neden olabilir bu benim 3. Hamileliğim diğerlerinde hiç böyle bir şey yaşamadım ayrıca kasık ağrımda var 😔
a-melis Neclabstg42 bende de oluyor doktora gittim normal dedi bende size bişey sorsam 5 haftalık hamileyim sadece kese oluşmuş bebek yokmuş kaçıncı haftada bebek oluşuyor
Merynurii Neclabstg42 bende şuan 6+5 im benimde kasığımda belimde oluyor ağrılar bazen ayakta çok durduğunda oluyor doktorum normal dedi ki zaten orda bir büyüyen Bebek var rahim genişliyor vücut değişiyor bunun ağrısız acısız olması imkansız inşallah bebeklerimiz sağlıkla gelirler 🙏
Neclabstg42 Ezgi4147 gittim öyle kötü bir doktora denk geldimki bakmadı ya bthcg sonucunu sordu yanımda değildi ben rahatsızım size şikayetimi söylüyorum dedim papağan gibi bthcg diye diretiyor hayır baksa zaten görecek orada hamile olduğumu 🤷♀️
Neclabstg42 Ezgi4147 verdim Ankara’da yaşıyorum aslında yeni taşındık Ankara’ya acil olduğu İçin devlete gittim birde bilmediğim bir şehir hastane ve doktor arayışındayım 2 doğumumda sezeryan olduğu İçin özel tercih ediyorum