Serappp14 Mrv-ElfAda bende 10+5 Pazartesi doktor kontrolum var belkı tahmın yürütebilir diye dusunuyorum 🙈
Mrv-ElfAda Serappp14 inşallah ya kemik yapısından filan tahmin yürütebiliyorlarmış 11 haftalık olunca
Serappp14 Mrv-ElfAda evet zaten 11 haftada cinsiyete bakarız demıstı genelde erkendense soyluyormus gıttıgım doktor cınsıyetlerı bakalım ne olucak heyecanlıyız🥲 rabbim hepımızın kucagına saglıkla almayı nasip etsın
Mrv-ElfAda Serappp14 Benim doktorum 16. Haftada söylerim dedi o zamana kadar inşallah en azından kopya verir😂
Nusyaa 11+4 üz bugün tam 12+0 da randevumuz var ama cinsiyet öğreneceğimi zannetmiyorum ama çok merak ediyorum bir oğlum var
Mrv-ElfAda Nusyaa Doktordan doktora değişiyormuş işte bazısı tahminini söylüyor bazısı hiç söylemiyor
sedayener- Bende 12+3 pazartesi ikili testim yapılacak bende cinsiyet çok merak ediyorum bakalım inşllah öğrenirim
Ebru07 Bende 11+4 kızlar 11+1 kontrole gitmiştim tahmin etmeye çalıştı ama göremedi haftaya kontrolüm var o zaman tahmin edebilirim dedi bakalım artık 😍😍 ikili test yaptrdınuz mı kızlar
Mrv-ElfAda Didemmmmm Ebru07 Ben ikili test yaptırmak istemedim bi kağıt imzalattı doktor imzaladım. Rabbim hayırlısını versin inşallah takdiri ilahi sonuçta