NaimeYilmaz JeyranAhadova ölçüleri abartmadıgınız surece sorun olmaz elbet. Gunde ceyrek lımonu aşmamanızı onerırım 🌸
Damladuaa JeyranAhadova hiçbir zararı yokk hem senin için hemde bebeğin için sağlıklı icindede oldukça vitamini boll hazımsızlığına da çok iyi gelir ben günde 2 bardak iciyorum oldukçada sağlıklı
merwerkan1903 Suan 14.haftadayım 7.haftadan beri şiddetli kusma problemim war (kan gelecek kadar) doktorum ewde el yapımı limonata yap iç dedi.biri zararlı demis ama zararli olsa dr ozellikle limonata iç demezdi içebilirsiniz zararı yok.hatta ben icine taze nane yapraği da koyuyordum bulanti probleminiz warsa çok iyi geliyor
Damladuaa merwerkan1903 aynen öyle hiçbir zararı yokk tam tersi hem sana hemde bebeğe oldukça faydalı 😊😊
SevDin merwerkan1903 ben Doktorumdan başkasına güvenmem Doktorum ye diyorsa konu kapanmıştır bende çok öksürüyordum zencefil çok iyi geldi Doktorumun tavsiyesiyle kullandım insanlara kalsa zencefil düşük yapar dediler çoktan düşük yapmıştım 🤣
EdanurBa Ben limon aşığıyım eksi ihtiyacmı tek o karşılıyor limonu soyup yedigim bile oluyor bebeğin kemik gelişimi icin de önemliymiş ben araştırdım
JeyranAhadova eskiden hep limon yerdim, chok severim. shimdi denemek ichin , 0,5 l-e 1dilim limon atdım))
Ilahe Suyunuda diyil kendisini yeseniz daha iyi olur Bide fazla tuketmeyin mide yanmalarina yol aciyor canim
merwerkan1903 SevDin aynen zencefil de cok iyi gelirmis bende ender saraçtan duymustum ceyda düwenciyle yaptıgı bir programda.
bademgozlu Zararlı değil tek sakıncası kanı sıvılaştırıyor cıvıklaştırıyor olması 🙂 dikkatli yendiği sürece bi sıkıntı olacağını sanmıyorum JeyranAhadova
Minikanne06 JeyranAhadova pıhtılaşma sorununhz varsa kanı cıvıtır limon düşüğe engel olur C vitamini açısındanda çok zengindir bi zararını duymadım henüz