Geçen gün post açmıştım genetik test yaptırdık diye sonuç olarak doktor deneyerek görceksiniz yapıcağımız bişey yok dedi o gün benim gecikmen olduğu için kan vermiştik ve ben normalde 30 32 günde adet görüyorum ama 36 gün olmuştu bende aşırı stres yaptığıma yordum normalde hemen istediğim gibi hamile kalabilen biri değilim ve geçen ay sadece korunmasız iki kez ilişki olmuştu o yüzdende ihtimal vermedim ve normalde sonuçlar dün çıkması gerekiyodu çıkmadı bugün tam cuma saati girdim ve birde ne göreyim değerim 5878 çıkmış inanamadım tam ümitsizliğe kapıldım nolucak böyle diye düşünürken rabbim beni bu mübarek günde sevindirdi değerim gecikmeye göre normal çıkmış dimi🤗 nolur banada dua edin 5 senelik evliyim ve hep gebeliklerim uzun aralıklarla kötü sonuçlandı ve hiç bu kadar yüksek bir değer görmemiştim inanamadım görünce bile içim çok garip oldu sevindim içim kıpır kıpır oldu bir yandan evet korkularım var ama rabbimin bir bildiği vardır diyorum artık nolur dualarınızda banada yer verin❤