Papatya0707 yumurta kalitesini ve sperm kalitesini arttırmak için takviyeler alıyor musunuz ? Ben de tedavi gördüm yumurta sayım malesef ilk tedavimde 3 taneydi. Eşimin de sperm geliş hızı çok düşük ve sperm sayısı az, hareketlerinde de problem vardı. Doktorum normalde ara vermedi tedaviye ama yumurta kalitesini arttırmak için 2 farklı bitkisel içerikli ilaç vermişti. Ama 2.tedavimde yumurta toplanacağı gün covid oldum 40 gün de pozitif kalınca ara verdik 2,5 ay. O ara çok d ve c vitamini kullandim doktorun verdikleriyle birlikte. Bir de protein yönünden zengin beslendim. Eşimle birlikte bir de keçiboynuzu özü, polen ve propolisli bal karışımı, bol ceviz, çiğ badem, fındık tükettik. Yumurta kalitesi 90 günde artiyor. Ben de hemen hemen o süreyi tamamladım. 3.tedavimde 7 yumurta topladı doktorum. 4 embriyo oluştu biri 2.gün öldü, 3 embriyo 3.güne geldi. 2 tane transfer edildi birini attı doktorum kalitesiz dedi. Şükür şu an 31 haftalık gebeyim. Transfer sonrasında da beslenme çok önemli. Eğer facebook hesabınız varsa çider tüp bebek grubuna gelin mutlaka. Tecrübelerimizi birbirimizle paylaşıyoruz.