gzdeozss Kızlarrr 16+1 günlük hamileyimm koltuk altımda kararma başladııı böyle bişey başına gelen var mıııı nası Bi çözüm buldunuz
Lezginka gzdeozss herkeste oluyor malesef, çözümü bilmiyorum ama doğumdan sonra geçecek diye düşünüyorum. En kötü güvenilir bir salonda işlem yaptırır renk açtırırız, sağlıklı bir gebelik geçireyim de sonrasına bakarım düşüncesindeyim😊❤️
Aslihanilhan gzdeozss komple karardım ben genital bölgem simsiyah. Temizlenmemiş gibi duruyor koltuk altım boynum falan . Umarım geçer ya hoş bişey değil hiç
CnsHazel Lezginka bende aynı durumdayım ama umursamıyorum gebeliğim kış ayina denk geldi zaten çok şükür doğumdan sonra birşeyler düşünüyorum jilet kullanıyorum zaten ama benim özel bölgemde kötü durumda lazer ve renk açtırma mutlaka düşünüyorum 😬 vaziyet baya kötü diyebilirim 😅
Lezginka CnsHazel renk açıcı kremler sabunlar var ama cilt üzerinden Emilip dolaşımla kana karışıyor diye kullanamıyorum. Bebişler zarar görmesin 😊❤️
gzdeozss CnsHazel yaaa benim tam yaza denk geldi kısa kollu giyerken rahatsız olmaya başladım çok kötü Bi görüntü oluyor 🙄
CnsHazel Lezginka doğumdan sonra da emzircez nasıl kullanıcaz bilmiyorum valla inşallah açılır rengimiz 😅😅
CnsHazel gzdeozss az karbonat ve limon kürü önerebilirim temizce alındıktan sonra bunu deneyebilirsin bir kaç ton açıyor en doğal yöntem bu zaten 😊😊
CnsHazel Lezginka ben onu denedim ay ise yaramadı bende 😅😅 karbonat limon denedim onu önceden dr yapardım yapmıyorum artık saldım 😅😅
Sevde0281 gzdeozss genital bölge koltuk altı göğüs çevresi göbek çevresi yüzün bazı yerleri gebelikle beraber bazı kadinlarda kararıyor bende de oldu göğüs çevrem düzelmeye başladı altı aya kadar diğer yerlerde düzelir dedi doktorum
BusraUras gzdeozss sadece koltuj altı değil genital bölge göbek deliği alnınızda kararabilir. Hamileliktr çok normal bir durum. Sonradan zamanla geçiyormuş. Geçmezse açtırma yaparsınız dert etmeyin kendinize. Hamileliğinizin tadını çıkarın.
Arin31 gzdeozss doğumdan sonra yavaş yavaş geçiyor iki gebeliğimde de oldu hatta göğsümde de oldu geçiyor 👍