244424 Kızlar iştahım açık olmasına rağmen kilo almak yerine zayıflıyorum. Yemek yeme konusunda asla demem az yiyeyimde kilo almiyim. Çok rahat bi şekilde yerim ve çok yerim yinede zayıflıyorum. Az önce kalçamı ölçtüm iki cm zayıflamış. Ben kilo almak istiyorum ne tavsiye edersiniz
Hiraumut 244424 Aaa bende seninle aynı durumdayım çok kilo veriyorum. Ama benim yemekten çok bisey yiyemiyorum sanırım ondan kilo veriyorum.
244424 belisslinaa aa evet bisküvi mantıklı aslında gider gelir yerim 😁 gerçekten o bisküvi kilo aldırıyormu
Cdlmeryem Bence bebeğinizle ilgili bir sıkıntı yoksa bir çabaya girmeyin, doğal akışına bırakın. Her bünye farklıdır benim de sizin gibi bir dönemim oldu ama sonra o açık kapandı yani siz sağlıklı beslenmeye çalışın rakamlara takılmayın derim
Rabismomm4 244424 guatr hastalığı hızlı çalışanlar zayıflatıyor ben öyleydim varken kilo almak istesem de alamazdim tek iyi yönü o ama kalbi çok tetikliyor du sende baktır istersen bi hormonlarına canım
Mimhb 244424 boyunuz ve kilonuz nedir? Hamileyken mi kalçanız 2cm inceldi? Şu yaşıma kadar kalçamı hiç ölçmedim sanırım 😄