melisa_serkan ben 29 haftayım doktorum 4 kilo almişsin bravo dedi ama bu yeterlimi bilmiyorum bebiş tombiş gözüküyor günde 3 ögün yiyorum 10 dan sonra birşey yemiyorum tek meyve atiştirmalik
Rabiaphlvn melisa_serkan 62 ile hamile kaldim ilk zamanlar kusmaktan 6 kilo verdim suan 39. Haftadayim 65 kilo oldum tekrar
Denizsevim 58 ile hamile kaldım. 8.5 kilo aldım. Doğumdan sonra yaklaşık 10 günde yeniden 58 kilo oldum.
Mrvbdk melisa_serkan çok yemek zaten bizim için zararlı. Bebeklerimiz kg aldıgı sürece doktor iyi diyorsa bence sıkıntıya gerek yok
Nilayck melisa_serkan 2. Gebeliğimde 53 kilo ile hamile kaldım ve 30 kilo aldım 😂 şu an yine hamileym ve 55 kiloyum ☺️
Serii Yaaa ben 47 kiloydum 20.haftada 8 kiloyu gördüm çok korkuyorum hele Son ay haftada 1 kilo almışım bu böyle devam ederse ne yaparım bilmiyorum 😢
Twinsmom66 melisa_serkan ben 32 haftalığım 7 kilo.aldim ikiz olmasına rağmen benim de dr um normal daha fazla alma diyo
rf17 38 haftalığım 16 kilo almışım 😢 doğumda birazı gitse bile yine en az 10 kg kalacak üzerime, nasıl verilecek bakalım..