Habe2210 Kızlar merhaba. Biliyorsunuz hamilelik ilerledikçe ne giysem dertleri de başlıyor :) memnun kaldığınız yazın terletmeyecek iç göstermeyen tüylenme ve diz izi yapmayan hamiş tayt önerisini bekliyorum :)
Soe Habe2210 ben yazlık taytları lcw ve trendyolda akdağ sportstan aldım. Lcw çok daha güzel fiyatı diğerine göre yarısı
Taze_gebe Habe2210 33 haftama kadaar tek bi siyah lcw tayt ile geldim😂 şimdi işe gideceğim ve ywz geldi diye bi tane de yeşil aldım lcw rengi dokusu çok seviyorum siyah olan biraz inceldi ama onu alırı giymeme hatta yatıp yuvarlanmama bağlıyorum üstüme yapışmıştı yani
Mrymonek Habe2210 lcw da siyah renkte bacak kenarlarında never give up yaziyor çok memnunum hep onu giyiyorum. Ama sıcaklarda nasıl olur bilmem. Şuan indirimde 50tldi. Ben 60a almıştım😊 bı uzun birde diz kapağının altında olanı var ona dikkat et bakarken uzundan aldım ben normal tayt:)
Habe2210 belisslinaa trendyoldan şahinler diye bi markayı çok övmüşlerdi aldım ev için cok cok rahat ama dışarı için diz izi yaptı bollaştı bi garip oldu :/ o zaman değerlendirilsin teşekkür ederim :)
Oreganoo Defacto taytın belnde lastik yok, düşme yaşadım ben karnım çok büyük olmadığı için. Lcw da ince lastik ve düğme var, çok daha rahat geldi bana