MerveDurr Merhaba bayramın 1. Gününden bu güne kdr üç kez alttan muayne oldu önce 2 cm snra 3 cm ve dün gittiğim de 4 cm açıklığım vardı. Rahim ağzı yumuşamış bebek bayadır kafasını iyice yerleştirmiş kanal a nişanım geldi geçenlerde bugün de sümüksü bişi geldi yine . Dün doktorum pazartesi bakalm 5 cm olduysa o gün doğuma alayım hemen doğurursun falan dedi nst de sancı yok ama benm kasılmalarm cok oluyor bebek toplanıp sertleşiyor ve ağrılarm cok artk beklemekde istemiyorm ilk doğumum da full suni ile olmustu 6 saat sürdü bunda kendinden suyum sancım gelr belki diyordm ama gelen giden yok🙄 bi kaç kişi de bekle suni alma dio ama gelmzse mecbur suni alıcam zamanı gelnce bilemedm ya 😢 4 cm e kdr sancı cekmeden acılmam oldu 5 cmden snra ya birden bişiler olurda açılırsa evde falan korkarm ya 😂 ayyyy herşeyi de yaptm squat hurma çömelme duşta da çömelip sıcak su tutuyrm bazen her gün yapamıyrm ama ne nazlı cıktı doktorda dio cok ağır bu kız herşeyi yolunda ama gelesi yok
Cylncyln_01 MerveDurr Al bende de okadar canım 39 oldum dun sümüksü bir yapı gelmisti hem iç camasirimda hem peçeteye ama kanli felan değil di suyumda gesi bende o kadar yürüyüş yapıyorum hurma squat ama gel3si yok şancı gelip gidiyor kasiklarim ağrıyor ama duzenli değil
MerveDurr Cylncyln_01 benm ikinci alttan muaynemde lekelenmem oldu ama snra olmadı oda normal zaten 🙈 şu haftasonu keske kendi gelse suyum falan zorlamasa bekliyim yani 40 41 e ama yoruyo artk
Hat90 Selamlar , bende 40 haftam dolunca gittiğimde 5 cm açılma vardı ama sancım yoktu suni sancı aldım bebek kanala da girmemişti , sancı ile ve doktorun müdahaleleri ile girdi sonra da açıklık arttı 8 cm Den sonra zaten doğum başlıyor gibi oluyor .
MerveDurr Hat90 benmde pazartesiye 5 cm olur büyük ihtimalle bu kadr açıklıkla kaç saat suni çektiniz acaba ?
Cylncyln_01 MerveDurr Nasıl alıyorsunuz peki 5 cm açıklığın olacağını ben şuan bile sancim geldiginde yutuyorum felan oyle karşılıyorum daha ne yapayım bilmiyorum ki
MerveDurr Cylncyln_01 şuan 4 cm açıklığım var dün söyledi her gtmemde birer cm ilerliyor pazartesiye de 5 olur 🙈 hc bilmiyorm nasıl ilerliyor açılmalarm ara da squat yapıodm çömelme sıck dus ve hurma baska bişi yok