Tuba18 Gul2528 ben bir ay öncesinde hep zeytinyağı sürdüm şuan da garmastan adında krem kullanıyorum sağarark veriyorum daha yara olmadı çok şükür
Sevimli96 Gul2528 Doğumdan önce mutlaka başla ben öncesinde 2 günde bir olacak şeklde başladm şuan 15 günlük bebeğim göğsümden yana hiç sıkıntı yaşamadm
Esraytmv28 Doğumdan bir iki ay önce kullanmaya başladım canım zaten göğüs için emzirirkende silmeden kullanılabiliyor
Pembe_duslerr Gul2528 ben doğumdan önce 6-7aylıktım hemen hemen kullanmaya başladıgımda😊 dogumdan sonrada düzenli kullandım şükür hiç bir yara fln cıkmadı
Gul2528 Pembe_duslerr bende aldım ama simdide kullanirssm bir zararı olurmu ki diye düşündüm 1ayim var doguma
Burcuckmk Gul2528 25. Haftamdan beri ara ara kullanıyorum suan 37. Deyim her banyodan sonra sürüyordum yumuşacik yapıyor ama bendeki lansinoh balm olani
Pembe_duslerr Gul2528 bir zararı olacak krem değil emzirirken bile kullanılabiliyor.gögğs ucuna ve kahverengi bölgeye sürün katı bir krem ztn baya uzun gidiyor.ben günde bir kez sürüyordum