Mrveeoky Defne2020 ben 74 kilo ile dogum yaptim canim xl aldim güzel oldu tam rahat oldu sende xl al iki aya kadar alırsın daha kilo tam olur
alyavetuna Defne2020 l de okuyor xl de oluyor canm cunku lastik kısmı acitmayan yapıda olduğu için çok güzel oluyor
Taze_gebe metehaninannesiii büyük olursa sızdırma vs rahatsızlık oluyor mudur acaba ben de 70kiloyum şeker diyetinde olduğum için 3 aydır aynı kilodayım almadım 33 haftayım son anda alma ihtimaline karşı xl mi almalıyım karar veremiyorım🥴
Defne2020 minikmucizelerimmm evet şoktan alacaktım beden olarak hangisi olsun diye karar veremedim en fazla 80 mi olurum bilmiyorum ki
alyavetuna Defne2020 pede gerek kalmıyor depend aldiniz mi külot dahi lazim degil. bu külot gibi cok rahat bisey göbeği de sarıyor göbeğin sarkma hissini de alıyor cok rahat ettiriyor.
Taze_gebe Defne2020 hiç bilmiyorum ki ben de sıkmasını istemem Ztn şişeriz ama hani büyük olunca o pot hissi var ya çok gıcık🥶
Mom726272 Defne2020 xl alsan daha iyi olur ben 63 kg ile doğuma girdim doğumdan sonra karnım da en fazla ½ kg fazlam vardı depend L beden aldım tam iyi gelmişti
Semakrr Defne2020 Bende 7 aylığım tam 70 kiloyum xl aldım canım zaten basenli birisiyim dedim xl daha garanti olsun zaten illaki biraz daha kilo alacaz l olmaz gibime geldi