Beyzan Beyzagokalp03 Allah iyilrle karşılastirsin inşallah sıkmayın canınızı Allah sağlıkla kucağıniza almak nasip etsin inşallah
Asy33 Geçen gün benim başıma da böyle bir olay geldi. Bebek cok az kilo almıştı son aylarda. Bende tedirgin oldum ultrason kağıdında hiç haftasiyla uyumlu olduğunu göremedim. İki gün önce gittiğimizde sordum bebek ultrasondaki haftasiyla uyumlu diye. Kaç haftalık gözüküyor dedim 37 dedi ben şok oldum. Arada iki buçuk hafta vardi. Ve doktor hanım pek önemsemedi bu durumu. Normal karşıladı bunlar tahmini dedi. Bebegin kilosu için de öyle söyledi. Cok tedirgin oldum. Ve şuan 40 haftalıgim
Beyzagokalp03 Asy33 bence sizde değiştirin allah korusun son anda bişey çıkarmasınlar benim düştüğüm duruma düşmenizi istemem Mersinli misiniz
Lezginka Beyzagokalp03 cihazı bozuk olabilir, bazı doktorlarımızın asabı da bozuk ne yazık ki, başka bir doktora git, panik yapma. Şehir değişikliği bile yapabilirsin emin olmak için, biraz araştır bakalım civarda hangi doktorlar var
Beyzagokalp03 Lezginka söylediğimde benim cihazım yanlış söylemez dedi bastıra bastıra bi devlete de gidicem olmadı memleketime gidecem psikolojim bozuldu
Beyzagokalp03 Sevda19 evet özel olmayan bişeyi oldu gibi de gösteriyor daha önce arkadaşımın basına gelmişti
Beyzagokalp03 Urasssss sıra bulunmuyor burda devlet hastanesine randevu aldım 1 hafta var randevuya inşallah doğurmam randevuyu beklerken korkuyorum artık sancılarım gelmeye başladı
Urasssss Beyzagokalp03 31 haftalık diyen doktorun seni araştırmaya riskli gebelik olarak sevk etmesi gerekirdi, en azından devlete git renkli doppler ultrason vs ciddi anlamda gözlem altında tutulmak gerekiyor.insallah doktorun ölçüm hatasıdır.bebek.gelismemiste olabilir açık ara bayaa fark var boyle bir hata olabilirmiki şaşırdım açıkçasi
minikkkkkk Beyzagokalp03 canim birde fertilife elcim bayrak denemeni tavsiye ederim bnde daha once parka gidiyordum dktrdan memnun olmadim icin elcim hanima gctim iyiki diyorum
Merve3855 Beyzagokalp03 canım bende aynı durumdaydım. 15gun önce acil sezeryanla aldılar kızımı 1400dogdu şuan yoğun bakım ünitesinde kilo almasını bekliyoruz
minikkkkkk Beyzagokalp03 yok canim eski telek hastanesi vardi bilirmisin bilmyorum orasi yenilendi tum doktrlar dahil kadin dogum uzerine sadace ozel hastane
Beyzagokalp03 minikkkkkk ben Afyon merkez oturmuyorum ilçesi var Bolvadin orda oturuyorum ama araştırrım bulurum ben yerini çok teşekkür ederim
minikkkkkk Beyzagokalp03 mutlaka tavsiye ediyorum canim insllah guzel haberler alirsin bebislerimizde saglikli bisekilde kucagimza alalim insllah 🤗