HaticeKoyuncu OglsunnAnnesi hateketli değil mi 🤨 30 haftalıgım yan bile yatırmıyo sagdan soldan tekme yiyorum ayakata uyucam bu gidişle 😤
Esesli OglsunnAnnesi ben biraz fazla yan dönsem bile tekme atıyor hemen üst üste bende rahatsız oluyor diye dönüyorum mecburen. Ama uykuya dalınca yatıyor muyum bilmiyorum
zeyolin OglsunnAnnesi Yesiimm kızlar bebeğe baskı yaptığı içim tehlikeli diye biliyorum bebeğe giden kanında azaltıyor Allah korusun.bir de o kadar karınla zor olmuyor mu🤣 bence iyice bir araştırın derim korkutmak istemem ama tehlikeli diye duydum 🙈
MerveYaarCldr OglsunnAnnesi 20 haftadan sonra doktorlar önermiyor siz sormadıkçada söylemezler bence yatmamanızda fayda var karnınızın üstüne kızlar
Yesiimm Benimki 35 haftalık nasıl beceriyorim bilmiyorum ama bende uyuyorum baştan beri 😅 sıkıntı yok sanırım olsa kontrolde doktor söylerdi zaten o bazen rahatsız ediyor o zaman dönüyorum
OglsunnAnnesi HaticeKoyuncu HaticeKoyuncu hareketli ama uyuduktan sonra hissetmiym tekmeleri malesef😐
Sinemkurtkarakussk35 Esesli bebekler keyfi yerinde olduğu için hareket ederlermiş diyolar iyi olmadığında hareket etmezmiş.
OglsunnAnnesi zeyolin cok fazla yatmiym zatn geceleri cok uyuyamiym ama bazn uyandigimda kndimi oyle buluym
Esesli OglsunnAnnesi biliyorum ama bazen sol tarafıma yatmışken çok tekme atıyor soldan böbreğimin ordan rahatsız oluyor demekki
Deryaren Kızlar yüzüstü yatmak ölü doğum riskini artırıyormuş bende 35 haftalık hamileyim doktoruma sordum çok büyük tepki verdi sakın bir daha aynı hatayı yapma demişti 😶
Lokum Doktorum sol tarafa yatmayı tercih et ama sağa da yatabilirsin dedi yorulunca. Sırt üstü yatma dedi yüzüstü hiç. Dikkatli olun arkadaşlarım.😓 24hafta 6gunlugum. Özellikle 20. Haftadan sonra böyle bir yatış pozisyonu önerilir.
Mineoksuz Harbi nasıl yatıyorsunuz o karınla maşallah 😁 ben soluma yatıyorum hep bazen rahatsız oluyorum sağıma dönüyorum az sırt üstü yatıyorum rahatlayınca hop yine sola 😌 çok şükür sola yatınca ayaklarda şişlik daha az oluyor diyolar 30+2 deyim hamilelikten önce ayaklarım hep şişerdi şimdi çok şükür hiç şişliğim Yok ☺️
deletedmom24 OglsunnAnnesi ben 22 haftalığım öyle yattım mı memişlerim aciyo karnım acıyo göbeğimin üstünde duruyorum. Nasıl beceriyorsunuz öyle uyumayı heryerim acıyo bnm 😂
Denis19 Benim de her sabah kalkınca karnım acıyo sanki ağır bişey kaldırırız da kaslarımız gerilir ya onun gibi oluyo hep yan yatiyorum bide sagima yatamıyorum bebiş toplaniyo 🤔😊